HomeRegisterLog in

Share | 
 

 PANEL2 penilai...

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 35
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: PANEL2 penilai...   Tue 26 May 2009, 2:05 am

bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-panel penilai kereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGENCE - saya cadangkan Drakult dan codeng....

PERFORMANCE-

BLASTER- Devious

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...


Last edited by big_ulik on Tue 26 May 2009, 11:39 am; edited 1 time in total (Reason for editing : sala eja la...)
Back to top Go down
c_boy
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1391
Age : 35
Car : MyVi
Registration date : 2008-10-14

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 26 May 2009, 10:31 am

bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGENCE - saya cadangkan Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- sa cadangkan bro LoLLiPoP kita

BLASTER- Devious

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 31
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 26 May 2009, 11:42 am

sokong sokong
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 26 May 2009, 3:38 pm

bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGENCE - saya cadangkan Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- sa cadangkan bro LoLLiPoP kita dan juga eleanor

BLASTER- Devious, red didie ataupun andy myvi

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 26 May 2009, 6:58 pm

bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGENCE - saya cadangkan Drakult dan codeng,street mover

PERFORMANCE- sa cadangkan bro LoLLiPoP,elanor,vip user sama rex

BLASTER- Devious, red didie ataupun andy myvi,sharksSQ,fred88

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 28 May 2009, 2:18 am

bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGaNCE - saya cadangkan hamid a.k.a kaki pukul

PERFORMANCE- megat a.k.a buyung

BLASTER- de dusk a.k.a kekasih juon..

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 35
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 28 May 2009, 6:20 am

codeng wrote:
bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGaNCE - saya cadangkan hamid a.k.a kaki pukul

PERFORMANCE- megat a.k.a buyung

BLASTER- de dusk a.k.a kekasih juon..

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...



ni kali la.... matai
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 31
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 28 May 2009, 11:26 am

big_ulik wrote:
codeng wrote:
bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGaNCE - saya cadangkan hamid a.k.a kaki pukul

PERFORMANCE- megat a.k.a buyung

BLASTER- de dusk a.k.a kekasih juon..

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...



ni kali la.... matai


mantap ko jue... matai
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 28 May 2009, 2:10 pm

darrengt wrote:
bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGENCE - saya cadangkan Drakult dan codeng,street mover

PERFORMANCE- sa cadangkan bro LoLLiPoP,elanor,vip user sama rex

BLASTER- Devious, red didie ataupun andy myvi,sharksSQ,fred88

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...

sokong sokong
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 29 May 2009, 8:57 am

ok kalo ada lagi cadangan sila kemukan yang terbaik untuk kelab kita yang tercinta
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 29 May 2009, 7:20 pm

btulka kita cinta nie kelab??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 29 May 2009, 8:31 pm

bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-oanel penilaikereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGENCE - saya cadangkan Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- sa cadangkan bro LoLLiPoP kita dan juga codeng

BLASTER- Devious, katiak

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sun 31 May 2009, 2:07 am

semua nama yg dicalonkan memang mantap2 cayalah peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 02 Jun 2009, 1:01 am

dismiss my name.. hihi aku tidak layak jadi jurunilai sedih
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 02 Jun 2009, 8:42 am

jgn ko gitu bah bro lolipop
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 02 Jun 2009, 9:38 am

betul bah.. darren lagi layak besa men blacktop... apa jugak takat men siput kecik2 ni... peace dismiss.... nda mau lah jadi jurunilai ni... thanks... peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 02 Jun 2009, 10:00 am

kalau kaki mabuk mcm aku layak jadi panel penilai ka?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 02 Jun 2009, 12:10 pm

ko olok aku ni kan mantan sebab aku kaki botol...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 02 Jun 2009, 1:13 pm

LoLLiPoP wrote:
ko olok aku ni kan mantan sebab aku kaki botol...

bukan kamu sama2 kaki butul ka? beer
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 02 Jun 2009, 4:46 pm

wakakakaka.. jadi kesimpulannya nda layak jadi Panel Penilai lah kan... hoho beer kita minum lagiiiiiiii
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 12:11 am

LoLLiPoP wrote:
dismiss my name.. hihi aku tidak layak jadi jurunilai sedih

awal bha hoho
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 12:13 am

apa nie panel?? admin panel ka??
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 1:22 am

mengkali hoho
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 1:47 am

adaka nie??
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 8:59 am

ada bah kalo kau bro codeng hehe peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 12:34 pm

apa yg ada 2?? omong2 tinggi melangitka???
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 2:46 pm

sokong
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 4:30 pm

peace bah apa sudah cerita nie!!!!!!
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 4:36 pm

sokong
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 5:15 pm

vcs = omong2?? adakah ini benar2 berlaku??
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 5:18 pm

masalahnya sepa ADMIN sekarang??
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 6:40 pm

antah
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 7:19 pm

drakult wrote:
masalahnya sepa ADMIN sekarang??

ketawa berabis: soklan tu bha
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 7:21 pm

tempat lpas geram ka nie??
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 7:24 pm

mengkali
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 7:33 pm

bha klu gitu bagus birak...
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 03 Jun 2009, 7:40 pm

merujuk pada tajuk topik.....apa yg harus dinilai????
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 04 Jun 2009, 11:54 am

kita mahu nilai siapa bah nie?
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 04 Jun 2009, 12:33 pm

sepa yg menilai???
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 04 Jun 2009, 3:14 pm

apa kata kita nilai diri sendiri dulu????....apa kata cipppē~????..... peace
Back to top Go down
sHe_dEviL
VCS-TLC Partner
VCS-TLC Partner
avatar

Number of posts : 897
Age : 36
Car : v.i.v.a
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 05 Jun 2009, 8:59 am

cip ah hoyyyyyyyy!!!
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 05 Jun 2009, 1:29 pm

VCS nie kelab keretakah atau kelab hero/heroin remaja?? agak agak labah..

klu mcm nie bags join Out Bound School baru blh menilai diri masing masing..WTF!!! beer
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 05 Jun 2009, 4:49 pm

macam ke arah hero/heroin pun ada jugak aku tenguk huhuu~ peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 05 Jun 2009, 6:13 pm

back to the topic thanks... peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 05 Jun 2009, 6:30 pm

bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-panel penilai kereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGANCE - saya cadangkan Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIPuser, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...

_________________
cadangan ditutup....
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 35
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 05 Jun 2009, 6:43 pm

Sebenarnya tujuan penilai2 kereta ini tadi adalah untuk penilai2 kereta didalam keab kita ni... kerana saya telah berbincang dan merujuk kepada org2 lamavcs dan bertanggungjawab diatas penubuhan vcs... kerana perubahan kaler nick akan bergantung kepada tahap modifikasi kereta setiap ahli... bukan itu sahaja berlandaskan KELAB KERETA jd disitu sudah jelas dan nyata kita mahu menunjukkan kepada diluar sana yg kelab kita ini mempunyai tahap kualiti tersendiri...as i"ve been mention before.. " PENTINGKAN KUALITI BUKANNYA KUANTITI" .. tapi apa yg saya lihat disini.. mau pilih pun susah.....ada jak yg kamu bidas .... ada jak yg x puas ati.. wei tulung la????

ada diantara ADMIN dan MODERATOR...tunjuk belang.. tunjuk kuat bawa kepala masing2 atau yang saya gelarkan MAHA ADMIN DAN MODERATOR.. for what??.. eh tulung la.. kalau cukup berani join la misi pengaman PBB.. ataupun pigi la PALESTIN pigi bunuh tu yahudi mabuk.. aduiii.. dendam mambara??? astagafirullahhalazim... o men.. u better go home and sleep la..??? untuk apa semua tu?? ntah la...

apa yg saya minta tolong la unite la... ingat saja kata2 ini BERSATU KITA TEGUH BERCERAI KITA ROBOH...... kalau ada MAHA ADMIN DAN MODERATOR TERASA saya minta maaf sepuluh jari... kalau ada yg tidak suka dengan ayat2 org baru dlm vcs ni .. kasitau jak.. so saya buli kluar dan tidak ada lagi dalam urusan vcs ni.. tp dengan satu syarat.. TOLONG JANGAN HANCURKAN VCS NI... terus terang aku kasitau aku sayang ni vcs... biarpun aku ni baru dlm vcs...

sudah lah kita ni di cakap2 sampah org buangan @$%& x puas lagi ka kamu????? aku pun cukup terasa apa yg @$%& bikin sama aku?? biar pun aku ndada salah... so bila lagi mau kasi tunjuk dorg. MAHA ADMIN DAN MODERATOR??? kalau kamu x phm lagi u better go home and play with ur balls.. better use ur brain not dat balls... k??

aku tau lepas ni banyak lagi ayat2 dari MAHA ADMIN DAN MODERATOR yg akan menimbak.. ada saja idealogi yg akan membantah .. ntah la susah juga mo cakap...??? jadi aku suda cukup sedia... jadi aku sedia saja menunggu...wahai MAHA ADMIN DAN MODERATOR... k??? apa yg aku sampaikan disini... adalah belandaskan kebenaran... for wat we all biting each other??

sekali lagi saya minta dan menyeru.. plz la UNITE ... BERSATU...

ITS NOTHING PERSONEL.. ITS ALL ABOUT THE BUSINESS....

big_ulik......

Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 05 Jun 2009, 8:28 pm

mari kita semua mengambil serius perkara ni peace
Back to top Go down
LibraAngel
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1054
Age : 30
Car : Proton Waja
Registration date : 2008-11-03

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 06 Jun 2009, 11:53 am

aku sukung jak ni demi kebaikan vcs....
Back to top Go down
aVun
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 497
Age : 30
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-18

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 06 Jun 2009, 3:40 pm

codeng wrote:
bagus kita kenal pasti siapa2 yg layak diambil menjadi panel-panel penilai kereta.. takut benda lama jadi sejuk... untuk root -

ELEGANCE - saya cadangkan Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIPuser, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ

sekiranya kamu ada terfikir nama2 siapa sila post kan disini..

semua pendapat dan idea amat-amatlah diperlukan...

_________________
cadangan ditutup....


sa sokong cadangan tutup..sbb penilai2 di atas mmg layak sdh utk jd penilai bg jentera2 vcs.... peace
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 06 Jun 2009, 6:18 pm

sokong
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   

Back to top Go down
 
PANEL2 penilai...
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: