HomeRegisterLog in

Share | 
 

 PANEL2 penilai...

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 06 Jun 2009, 7:02 pm

bah...kalau sudah dipilih panel penilai tu lock jak laa ni topic tuan² ADMIN.....nanti banyak lagi cerita lain....nanti makin banyak aku buat spam huhuu~...sebab sekarang aku suka spam....


kalau sudah ada kata sepakat siapa panel² penilai tu jangan tunggu lama la...lock jak topic...tu pandangan aku jak laa....mo terima boleh...x mo terima pun boleh...sebab lain orang lain cara pemikirannya kan...so peace
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Mon 08 Jun 2009, 11:15 pm

TOPIC IS LOCKED.... UNTILL FURTHER NOTICE....
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Mon 15 Jun 2009, 4:05 am

ADA PENAMBAHAN NAMA YG INGIN SAYA BUAT.... SEBAB DIA SAYA RASA DIA LAYAK... DAN SAYA SENDIRI SUDAH BERJUMPA DENGAN DIA.. BERTANYAKAN SAMA ADA DIA MINAT DAN MAHU UNTUK MENJADI PENILAI.. HANYA CANDNGAN...

ELEGANCE - Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIP _user, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ ( TAMBAHAN ANDY MYVi dan red_didie)


jadi saya minta suma admin dan moderator untuk terakhir kali sila nyatakan persetujuan anda dengan senarai2 nama ini tadi... tolong la ok... sebab saya akan bagi tempoh sehingga 28/06/2009 .. sekiranya tidak ada feed back dr admin dan moderator yg lain.. sy andaikan yg semua setuju yg cadangan nama ini tadi akan menjadi panel penilai... trima kasey....



TOPIC UNLOCKED BY ME BIG_ULIK... 3.03AM 15/06/2009

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Mon 15 Jun 2009, 12:22 pm

BLASTER- Devious, SharkSQ ( TAMBAHAN ANDY MYVi dan red_didie) <---- ini ada dibawa bincang dah kah ni? kalau boleh lah pemilih tu kena ada konsep yang "tengah" dipasang dalam keta dia contoh kalau dia panel penilai sound, dia pun kena ada sound... kalau ndada akan jadi pertikaian taulah org kat vcs ni kebanyakan cenderung mencari silap... just my 50cent.. tq...
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 16 Jun 2009, 11:29 am

LoLLiPoP wrote:
BLASTER- Devious, SharkSQ ( TAMBAHAN ANDY MYVi dan red_didie) <---- ini ada dibawa bincang dah kah ni? kalau boleh lah pemilih tu kena ada konsep yang "tengah" dipasang dalam keta dia contoh kalau dia panel penilai sound, dia pun kena ada sound... kalau ndada akan jadi pertikaian taulah org kat vcs ni kebanyakan cenderung mencari silap... just my 50cent.. tq...


jue sori ah?? itu la aku minta pendapat jue??? ... hihihi....andy myvi kan ada?
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 16 Jun 2009, 6:24 pm

bah.. mari la kita ks kompem ni panel2 penilai... kalau kamu tanya aku.. aku setuju sda ni dengan sepa2 jd panel2 penilai... masing2 tau dlm kategori masing2... dan juga berpengalan dalam elegance, performance dan juga blaster... btl kan... peace

maciammm kata2 admin dan moderator yg lain?? kita ks kompem panel2 penilai ini...
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 16 Jun 2009, 7:20 pm

DEAR ADMIN AND MODERATOR... HERMM... PLZ GIVE UR CO-OPERATION..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 16 Jun 2009, 8:27 pm

aku bukan bawa pendapat aku sorang jak.. mmg aku melihat dari aspek kalau keta aku dinilai.. cth, dia nak nilai enjin aku, tapi keta dia pakai 660 gaban, mmg aku pun nda setuju.. pastu nak nilai sound aku, keta dia tweeter pun ndada.. aku cuma mengetengahkan pendapat org lain bukan pendapat aku jak... tq peace
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 16 Jun 2009, 8:35 pm

aku buli jadi ka sebagai penilai?atau aku cuma mampu dinilai wakakakakaka
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Tue 16 Jun 2009, 8:41 pm

fred_N/A wrote:
aku buli jadi ka sebagai penilai?atau aku cuma mampu dinilai wakakakakaka


kan bagus dari dulu kau volunteer?? kalau kau rasa mampu sama buli?? apa jugak salah??
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Wed 17 Jun 2009, 12:11 am

bha bila jdi ni???...boli suda ka kasi calon utk panel2 penilai nih????
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 18 Jun 2009, 7:31 am

ELEGANCE - Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIP _user, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ ( TAMBAHAN ANDY MYVi dan red_didie) antara red_didie sama andy myvi.. sila la pilih ...

aku ada telupa saturang lagi yg buli menilai bahgian JDM aku cadangkan si miey_kitty..





Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 18 Jun 2009, 7:37 am

surung tarik surung tarikk.. bila abis ni??? mcm pusing2 jak crita dia??? herm... aku punya pendapat la kan.. kita bagi due date untuk penel penilai ni... kalau tidak telampau lama delay.. mcm pula stail zidane pigang bola kuat stop ball.. kuat delayed.. hihihihi....

so kalau kita semua setuju.... apa kata kita letak sampai 28 hb ni tutup panel penilai jadi kerja-kerja lain dapat siap... tidak la delayed2... kalau sampai 28 ni tidak ada feed back aku assumed suma setuju trima kaseeyyy..... sori ah kalau aku memandai...

harap pertimbangkan....





ELEGANCE - Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIP _user, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ ( TAMBAHAN ANDY MYVi dan red_didie) antara red_didie sama andy myvi.. sila la pilih ...

aku ada telupa saturang lagi yg buli menilai bahgian JDM aku cadangkan si miey_kitty..
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Thu 18 Jun 2009, 9:15 pm

aku setuju.... kita tutup seja 28 haribulan 2... nnt lama2 jg bangas... btl ka?? yihaaa.... ndak pandai stop nnt... peace
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 19 Jun 2009, 6:20 pm

TERIMA KASIH KEPADA KAJEN KU ULIK KERANA
MENCADANGKAN AKU SEBAGAI PENILAI....NNTI AKU SPEND KO KAJEN
MAKAN CHICKEN CHOP DI BANDARAN hoho

SO MAKA 28 HB KITA LOCK NI TOPIK...MAKIN LAMA MAKIN BNYK SPAMING CNI
KITA MENCARI JALAN PENYELESAIAN SAMA2 BANGUN.....

MAKE IT HAPPEN peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 19 Jun 2009, 9:59 pm

sound kasi jadi lah sharksq, red didie, andy and devious.. peace tq
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Fri 19 Jun 2009, 11:02 pm

LoLLiPoP wrote:
sound kasi jadi lah sharksq, red didie, andy and devious.. peace tq

cadangan diterima.... peace

ada sokongan?????
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 10:41 am

saya sukung saja apa d cadangkan yang penting VCS maju ke hadapan sokong
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 1:38 pm

ELEGANCE - Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIP _user, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ dan andy myvi.....


* JDM - miey_kitty..

updated ..... dear admin and moderator please take note... dont ever tell the others that u" ve not been notified earlier.... untill 28 june 2009 this section will be closed and locked .. and i assumed that we all agreed with it thank you.... updated by me... big_ulik 12.36 pm .. 20 06 09...
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 1:40 pm

Miey_Kitty wrote:
TERIMA KASIH KEPADA KAJEN KU ULIK KERANA
MENCADANGKAN AKU SEBAGAI PENILAI....NNTI AKU SPEND KO KAJEN
MAKAN CHICKEN CHOP DI BANDARAN hoho

SO MAKA 28 HB KITA LOCK NI TOPIK...MAKIN LAMA MAKIN BNYK SPAMING CNI
KITA MENCARI JALAN PENYELESAIAN SAMA2 BANGUN.....

MAKE IT HAPPEN peace



bukan pasal kita kajen aku pilh kau jadi penilai ni kajen... sebab erm.. ko mau blanja la aku pilih kau ni..hihihihi.. tidak ba... sebab aku tau kau mimang buli... hihihihi...
p/s awal ba chicken chop.....
lawala
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 1:50 pm

bah atulll yg penting vcs bukan mcam negeri dilanggae garuda... pisang
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 1:51 pm

ELEGANCE - Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIP _user, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ dan andy myvi.....


* JDM - miey_kitty..

updated ..... dear admin and moderator please take note... dont ever tell the others that u" ve not been notified earlier.... untill 28 june 2009 this section will be closed and locked .. and i assumed that we all agreed with it thank you.... updated by me... big_ulik 12.36 pm .. 20 06 09...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 1:57 pm

lockedlah sekarang barulah... sbb ni topik pun dah berapa hari... pisang jangan dikasi lama niat yang murni tu terpendam begitu saja waakakakakakakakakakakakakakakakaakakakakakakakakakakakakakakakakakaak matai
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 2:00 pm

bagus aku buang angin dulu wakakakaka matai
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 2:05 pm

ELEGANCE - Drakult dan codeng....

PERFORMANCE- VIP _user, lollipop

BLASTER- Devious, SharkSQ dan andy myvi....
.



* JDM - miey_kitty..

ba baik lah.... nanti dicakap lagi omong-omong.. jd dengan kepala mata aku sendiri bepikir dan tingu... aku upkan nama2 yang menjadi panel penilai kita sehingga ada perubahan kelak... so siapa2 yg buleh hubungi dorg ni sila beritahu penama2 diatas ni ok???

its nothing personel its all about the business......
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   Sat 20 Jun 2009, 3:31 pm

nah atur ko jue... betul jugak tu nanti ko dibilang beromong jak.. yihaaaaaa jangan biarkan vcs jak forum yang kili... peace
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PANEL2 penilai...   

Back to top Go down
 
PANEL2 penilai...
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: