HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kutipan RM10

Go down 
AuthorMessage
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Kutipan RM10   Wed 27 May 2009, 2:59 am

BULAN APRIL

1. Fesal
2. Ravenclaw
3. Vascodagama
4. Street_mover
5. Big Ulik
6. Avun
7. Zul_Hendra
8. WanL7

BULAN MAY

1. Big Ulik
2. Codeng
3. Liza@codeng
4. Bui Vip User
5. Ara
6. Ravenclaw


Last edited by rex_ecutor on Tue 02 Jun 2009, 11:32 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Kutipan RM10   Sun 31 May 2009, 10:57 am

kutipan apa ni ek..leh sapa2 bgtau
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kutipan RM10   Sun 31 May 2009, 9:47 pm

ya, kutipan untuk apa nie??
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Kutipan RM10   Mon 01 Jun 2009, 12:38 am

yuran kaini hoho
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kutipan RM10   Tue 02 Jun 2009, 1:03 am

ngam ni.. aku pun belum bayar... matai bah jumaat ni aku bayar k... dance thanks kerana display belum bayar... wakakakaka... Crown pun bayar rm15 sebulan... VCS yang besar dan mantap cuma rm10 jer....

p/s faham2lah kepada yg ndada nama tercatit hoho
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kutipan RM10   Fri 05 Jun 2009, 2:48 am

siapa bertanggung jawab kutip ni ?

cuba terangkan ..

erm untuk apa .. ? sama kalo boleh biar transparent duit ni d mana pegi .. buat account dalam satu thread .. simple simple pun tidak apa .. haha ..
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 36
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: Kutipan RM10   Fri 05 Jun 2009, 1:00 pm

mykazza wrote:
siapa bertanggung jawab kutip ni ?

cuba terangkan ..

erm untuk apa .. ? sama kalo boleh biar transparent duit ni d mana pegi .. buat account dalam satu thread .. simple simple pun tidak apa .. haha ..


duit kutipan ni timbul when everytime ada aktiviti kita mau bkin kita tidak ada dana?? jd kutipan wang ni aku yg buat.... actually duit ni untuk tabung amal VCS.... sampai jak amaun yg kita target trus projek tabung amal dpt di buat... duit akan di pungut oleh c rex_ecutor (amir) , duit suda pun dikira dan smua duit ada dengan bendahari vcs beaufort... fahdli... ( adik zul kenari).... . nanti saya akan usaha kan supaya ada akaun yg simple2 pun x apa la...
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kutipan RM10   Fri 05 Jun 2009, 1:09 pm

BULAN APRIL

1. Fesal
2. Ravenclaw
3. Vascodagama
4. Street_mover
5. Big Ulik
6. Avun
7. Zul_Hendra
8. WanL7

BULAN MAY

1. Big Ulik
2. Codeng
3. Liza@codeng
4. Bui Vip User
5. Ara
6. Ravenclaw
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kutipan RM10   Fri 05 Jun 2009, 3:44 pm

aku akan usahakan utk bayar.... peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kutipan RM10   Fri 05 Jun 2009, 5:07 pm

kita bincangkan semula yuran ni.. dulu nda berapa jelas... rasanya banyak nda larat bayar rm10... macam hamid dia bulih pukul org, tapi dia kenakan yuran jugak.. mungkin kita kasi turun pi rm5... hoho just my 50cent......
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: Kutipan RM10   Thu 11 Jun 2009, 6:52 pm

BULAN APRIL

1. Fesal
2. Ravenclaw
3. Vascodagama
4. Street_mover
5. Big Ulik
6. Avun
7. Zul_Hendra
8. WanL7

BULAN MAY

1. Big Ulik
2. Codeng
3. Liza@codeng
4. Bui Vip User
5. Ara
6. Ravenclaw

BULAN JUN

1. Vip User
2. Ara
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kutipan RM10   

Back to top Go down
 
Kutipan RM10
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: Announcement/Pengumuman-
Jump to: