HomeRegisterLog in

Share | 
 

 ADMIN dan MODERATOR??

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 29 May 2009, 6:08 pm

Perlukah kita rombak balik kedudukan Admin dan moderator kitanie demi mencapai kemantapan yang mutlak..

terus terang aku cakap kedudukan sekarang amat kucar kacir..dan masalah ini juga menyebabkan program penyusunan semula VCS hampir hampir terbabas dari landasan sebenar.. sedih

Yang benar,
Drakult (aku hanya manusia biasa dan tidak pernah sempurna)
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 29 May 2009, 7:14 pm

perlu..a.s.a.p
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 29 May 2009, 8:27 pm

------no komen---- ( takut aku kena pecat) arhh
Back to top Go down
aVun
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 497
Age : 30
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-18

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 29 May 2009, 9:18 pm

perlu.....hehe...
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 29 May 2009, 9:39 pm

pilih antara yg terbaik, aktif, tidak aktif...
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 30 May 2009, 3:11 pm

ya mesti mau dipilih.tp sblm 2 mesti mau tanya luk ngan yg nda aktif 2,mana tau diorg ni ada masalah ka.nanti len plak jadinya
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 30 May 2009, 3:45 pm

fred_N/A wrote:
ya mesti mau dipilih.tp sblm 2 mesti mau tanya luk ngan yg nda aktif 2,mana tau diorg ni ada masalah ka.nanti len plak jadinya

betul tu bro, ko mmg matang arhh
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 30 May 2009, 5:37 pm

sokong
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 30 May 2009, 9:22 pm

btul jgak...masti mau rombak blik nie admin & moderator... plih yg trbaik...
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sun 31 May 2009, 2:05 am

sokong sokong sokong sokong
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 1:06 am

kita bawa bermesyuarat di topik ini... peace yang nda aktif, sila bagi alasan yang kukuh disini kenapa, mengapa, bagaimana, dan seterusnya peace
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 8:44 am

kita perlu rombak yang penting semua gembira jgn pasal pangkat nanti gaduh2 lah pulak peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 9:55 am

darrengt wrote:
kita perlu rombak yang penting semua gembira jgn pasal pangkat nanti gaduh2 lah pulak peace

betul tu, jgn dikasi lama.
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 12:08 pm

LoLLiPoP wrote:
kita bawa bermesyuarat di topik ini... peace yang nda aktif, sila bagi alasan yang kukuh disini kenapa, mengapa, bagaimana, dan seterusnya peace


KENAPA....klu aku la kan(sbb rumah aku xda internet,jadi xtau pa2 aktiviti yg dijalankan,lg pun xda org sound2 da bila ada aktiviti,klu dulu pandai lg hpn aku ni kena msj,tertera lg nama VCS tp skrg smua da bruba)

MENGAPA....(mengapa xda da org pandai msj2 bila ada aktiviti.mcm langkah kiri jak smuanya)

BAGAIMANA...(rasa2 bagaimana nak settlekan hal mcm ni.aku pun xtau,kadang2 smpi aku yg tanya ada aktiviti ka tidak)

aku minta maafla kalau ayat aku ni menyingung mana2 pihak,aku mmg xda niat menyalahkan mana2 pihak harap kamurang paham...aku bukan gilakan pangkat.aku xkisah smua 2.,klu aku xda pangkat pun xpa.yg pntg smua happy.sbb prinsip aku pangkat xpenting yang penting gaji tinggi,dan buli beli nissan silvia


JADI FIKIR2KANLAH YANG TERBAIK-PEACE- peace
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 12:50 pm

betul 2 sapot cakap fred bah bila kasi jadi nie metting moderator sama admin hehe
peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 1:08 pm

fred_N/A wrote:
LoLLiPoP wrote:
kita bawa bermesyuarat di topik ini... peace yang nda aktif, sila bagi alasan yang kukuh disini kenapa, mengapa, bagaimana, dan seterusnya peace


KENAPA....klu aku la kan(sbb rumah aku xda internet,jadi xtau pa2 aktiviti yg dijalankan,lg pun xda org sound2 da bila ada aktiviti,klu dulu pandai lg hpn aku ni kena msj,tertera lg nama VCS tp skrg smua da bruba)

MENGAPA....(mengapa xda da org pandai msj2 bila ada aktiviti.mcm langkah kiri jak smuanya)

BAGAIMANA...(rasa2 bagaimana nak settlekan hal mcm ni.aku pun xtau,kadang2 smpi aku yg tanya ada aktiviti ka tidak)

aku minta maafla kalau ayat aku ni menyingung mana2 pihak,aku mmg xda niat menyalahkan mana2 pihak harap kamurang paham...aku bukan gilakan pangkat.aku xkisah smua 2.,klu aku xda pangkat pun xpa.yg pntg smua happy.sbb prinsip aku pangkat xpenting yang penting gaji tinggi,dan buli beli nissan silvia


JADI FIKIR2KANLAH YANG TERBAIK-PEACE- peace

apa yg ko ckp ni mmg ada betulnya bro, samalah kita arhh
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 3:30 pm

mudah2han mod dan admin faham pa yg aku maksudkan...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 4:07 pm

Jawapan dari aku sepjng aku pigang cokmar VCS selama beberapa bulan

KENAPA....klu aku la kan(sbb rumah aku xda internet,jadi xtau pa2 aktiviti yg dijalankan,lg pun xda org sound2 da bila ada aktiviti,klu dulu pandai lg hpn aku ni kena msj,tertera lg nama VCS tp skrg smua da bruba)
-aku ingat rakan2 ko satu rumah dulu bgtau bila ada aktiviti.. kebiasaan nya mmg ko bergerak sama drg hoho

MENGAPA....(mengapa xda da org pandai msj2 bila ada aktiviti.mcm langkah kiri jak smuanya)
-aku jarang ada krdt... kalau ada pun sms chix jak... dan semestinya sedia maklum mmg tt setiap jumaat akan diadakan.. tp memandangkan saudara fred ni ada penyakit nda bulih kena sejuk, maka nda jugak dipaksa

BAGAIMANA...(rasa2 bagaimana nak settlekan hal mcm ni.aku pun xtau,kadang2 smpi aku yg tanya ada aktiviti ka tidak)
-kita bawa berbincang sepertimana kita mengumpat kalau aku pi tpt kerja ko... ketawa berabis

aku minta maafla kalau ayat aku ni menyingung mana2 pihak,aku mmg xda niat menyalahkan mana2 pihak harap kamurang paham...aku bukan gilakan pangkat.aku xkisah smua 2.,klu aku xda pangkat pun xpa.yg pntg smua happy.sbb prinsip aku pangkat xpenting yang penting gaji tinggi,dan buli beli nissan silvia
-ayat ko nda menyinggung jugak.. perasaan ko jak tu... hahahaha



JADI FIKIR2KANLAH YANG TERBAIK-PEACE- peace


yang penting kita masih berkawan bah kan fred
hoho
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 4:17 pm

teruskan lagi....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 4:43 pm

apa yang mau diteruskan tu mampat?? hoho
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 4:52 pm

kalau dulu mmg la.skrg mana aku tggl sana da,huhu.sedih..xda kwn da....
tapi xpa.yang penting kita berkwn biar smpi matiiiiiiii!!!!!!!
YEAH!!!!!!!! biar kereta buruk,asal jgn buruk hatiii















yang benar fred_n/a(aku hanya semut merah)wakakakakak
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 6:47 pm

betul tu fred.. sama jak keta kita buruk sokong
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 6:59 pm

tp keta ko turbo.mana sama.laju lg 2.huhuhuhuhuhuh
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 7:19 pm

topik apa nie??
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 7:23 pm

mampat73 wrote:
fred_N/A wrote:
LoLLiPoP wrote:
kita bawa bermesyuarat di topik ini... peace yang nda aktif, sila bagi alasan yang kukuh disini kenapa, mengapa, bagaimana, dan seterusnya peace


KENAPA....klu aku la kan(sbb rumah aku xda internet,jadi xtau pa2 aktiviti yg dijalankan,lg pun xda org sound2 da bila ada aktiviti,klu dulu pandai lg hpn aku ni kena msj,tertera lg nama VCS tp skrg smua da bruba)

MENGAPA....(mengapa xda da org pandai msj2 bila ada aktiviti.mcm langkah kiri jak smuanya)

BAGAIMANA...(rasa2 bagaimana nak settlekan hal mcm ni.aku pun xtau,kadang2 smpi aku yg tanya ada aktiviti ka tidak)

aku minta maafla kalau ayat aku ni menyingung mana2 pihak,aku mmg xda niat menyalahkan mana2 pihak harap kamurang paham...aku bukan gilakan pangkat.aku xkisah smua 2.,klu aku xda pangkat pun xpa.yg pntg smua happy.sbb prinsip aku pangkat xpenting yang penting gaji tinggi,dan buli beli nissan silvia


JADI FIKIR2KANLAH YANG TERBAIK-PEACE- peace

apa yg ko ckp ni mmg ada betulnya bro, samalah kita arhh
ekekeke..bukan bro mampat ada juin aktiviti sholun di keningau ka?? peace
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 7:31 pm

ni topic membincangkan bagaiman mau jadi cpt kaya
Back to top Go down
LibraAngel
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1054
Age : 30
Car : Proton Waja
Registration date : 2008-11-03

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 7:55 pm

kaya???? aku mo jd kaya...
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 10:51 pm

VCS ada adminka???
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 11:31 pm

aku sukung ni topik...

bila kita akan buat mesyuarat admin dan moderator ni??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Tue 02 Jun 2009, 11:38 pm

codeng wrote:
mampat73 wrote:
fred_N/A wrote:
LoLLiPoP wrote:
kita bawa bermesyuarat di topik ini... peace yang nda aktif, sila bagi alasan yang kukuh disini kenapa, mengapa, bagaimana, dan seterusnya peace


KENAPA....klu aku la kan(sbb rumah aku xda internet,jadi xtau pa2 aktiviti yg dijalankan,lg pun xda org sound2 da bila ada aktiviti,klu dulu pandai lg hpn aku ni kena msj,tertera lg nama VCS tp skrg smua da bruba)

MENGAPA....(mengapa xda da org pandai msj2 bila ada aktiviti.mcm langkah kiri jak smuanya)

BAGAIMANA...(rasa2 bagaimana nak settlekan hal mcm ni.aku pun xtau,kadang2 smpi aku yg tanya ada aktiviti ka tidak)

aku minta maafla kalau ayat aku ni menyingung mana2 pihak,aku mmg xda niat menyalahkan mana2 pihak harap kamurang paham...aku bukan gilakan pangkat.aku xkisah smua 2.,klu aku xda pangkat pun xpa.yg pntg smua happy.sbb prinsip aku pangkat xpenting yang penting gaji tinggi,dan buli beli nissan silvia


JADI FIKIR2KANLAH YANG TERBAIK-PEACE- peace

apa yg ko ckp ni mmg ada betulnya bro, samalah kita arhh
ekekeke..bukan bro mampat ada juin aktiviti sholun di keningau ka?? peace

sejak bila aku ikut aktiviti sholun di keningau? aktiviti VCS pun aku kdg2 x tau inikan plk aktiviti sholun.....wakakaka
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 12:02 am

yakan, btul jg 2...wkakaka
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 12:10 am

apa yg btul bro...bila kejadian ni meeting????
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 12:12 am

meting apa??
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 1:23 am

huhu ntah la bro peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 1:45 am

mcm xda ja nie...
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 8:58 am

bah kalo ada cadangan kita undi apa date mahu buat meeting kamu semua suggest lah bila date yang sesuai thanks peace
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 11:13 am

ba jgn lama2.nanti bangas
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 12:13 pm

apa yang mo meeting nie?? klu bila dipanggil TT admin hari tue pun brapa org jak dtg..jgn ckp org jauh lah..mereka dikecualikan..tapi yang di kk?? cakap jak banyak..posting jak banyak..tapi melebih lebih pula kan..usaha langsung teda..klu sekadar menyokong jak bagus jadi user biasa..tulah aku up topik nie..bukan mo cakap apalah..tapi sandih juga kan klu penyusunan semula nie surang surang jak buat kan..admin kita lebih dari 10 orang dan moderator pun sama..jadi apalah guna lantik banyak2 tue klu teda fungsi..k lah..sorry lah..aku nda juga serious lah dlm hal nie..tpi terus terang aku ckp..commitment aku bukan hanya pada VCS..aku ada keluarga..aku belajar..aku kerja..aku ada social life sendiri..jadi kan elok klu kitane betul betul bersatu hati bah..bah mana mana kamu lah..atul ko uttu..yiha!!

Yang Benar,
drakult (aku memang tidak sempurna sebab aku adalah manusia biasa)
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 12:21 pm

aku pun retired lah ini macam.. sedih tapi apa drakult cakap tu mmg 100% betul sokong
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 12:29 pm

drakult wrote:
apa yang mo meeting nie?? klu bila dipanggil TT admin hari tue pun brapa org jak dtg..jgn ckp org jauh lah..mereka dikecualikan..tapi yang di kk?? cakap jak banyak..posting jak banyak..tapi melebih lebih pula kan..usaha langsung teda..klu sekadar menyokong jak bagus jadi user biasa..tulah aku up topik nie..bukan mo cakap apalah..tapi sandih juga kan klu penyusunan semula nie surang surang jak buat kan..admin kita lebih dari 10 orang dan moderator pun sama..jadi apalah guna lantik banyak2 tue klu teda fungsi..k lah..sorry lah..aku nda juga serious lah dlm hal nie..tpi terus terang aku ckp..commitment aku bukan hanya pada VCS..aku ada keluarga..aku belajar..aku kerja..aku ada social life sendiri..jadi kan elok klu kitane betul betul bersatu hati bah..bah mana mana kamu lah..atul ko uttu..yiha!!

Yang Benar,
drakult (aku memang tidak sempurna sebab aku adalah manusia biasa)
tharu aku jue...mmg selama nie aku mnngu ucapan semangat yg bgini...
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 12:46 pm

drakult wrote:
apa yang mo meeting nie?? klu bila dipanggil TT admin hari tue pun brapa org jak dtg..jgn ckp org jauh lah..mereka dikecualikan..tapi yang di kk?? cakap jak banyak..posting jak banyak..tapi melebih lebih pula kan..usaha langsung teda..klu sekadar menyokong jak bagus jadi user biasa..tulah aku up topik nie..bukan mo cakap apalah..tapi sandih juga kan klu penyusunan semula nie surang surang jak buat kan..admin kita lebih dari 10 orang dan moderator pun sama..jadi apalah guna lantik banyak2 tue klu teda fungsi..k lah..sorry lah..aku nda juga serious lah dlm hal nie..tpi terus terang aku ckp..commitment aku bukan hanya pada VCS..aku ada keluarga..aku belajar..aku kerja..aku ada social life sendiri..jadi kan elok klu kitane betul betul bersatu hati bah..bah mana mana kamu lah..atul ko uttu..yiha!!

Yang Benar,
drakult (aku memang tidak sempurna sebab aku adalah manusia biasa)


ko mmg buli ba tuannnnn jadi d atur pas 2 layan ni,drag sandakan terbaru..



yang benar fred_n/a(aku hanya semut merah)


Last edited by fred_N/A on Wed 03 Jun 2009, 3:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 2:41 pm

drakult wrote:
apa yang mo meeting nie?? klu bila dipanggil TT admin hari tue pun brapa org jak dtg..jgn ckp org jauh lah..mereka dikecualikan..tapi yang di kk?? cakap jak banyak..posting jak banyak..tapi melebih lebih pula kan..usaha langsung teda..klu sekadar menyokong jak bagus jadi user biasa..tulah aku up topik nie..bukan mo cakap apalah..tapi sandih juga kan klu penyusunan semula nie surang surang jak buat kan..admin kita lebih dari 10 orang dan moderator pun sama..jadi apalah guna lantik banyak2 tue klu teda fungsi..k lah..sorry lah..aku nda juga serious lah dlm hal nie..tpi terus terang aku ckp..commitment aku bukan hanya pada VCS..aku ada keluarga..aku belajar..aku kerja..aku ada social life sendiri..jadi kan elok klu kitane betul betul bersatu hati bah..bah mana mana kamu lah..atul ko uttu..yiha!!

Yang Benar,
drakult (aku memang tidak sempurna sebab aku adalah manusia biasa)



aku sukung tu highlight walna merah itu....renung˛kan & selamat beramalllll~~...... peace pasal tu admin ˛ dan moderator tidak datang no komen...sebab aku sendiri pun tidak datang...huhuuu~ peace sekali lagi....
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 3:43 pm

apa kata rombakan tu dimulakan dengan menukarkan nick x benjy dari walna kuning kaa coklat tu kepada walna kelabu...sebab c benjy lagi suka walna tu kelabu...jadi kalau duduk diam jak pun rasanya x apa˛...teda juga tanggungjawab atau tugas mo d buat...sebab c benjy ni pemalas mo buat karaja huhuu~...apa kata cipp˛~???.... peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 5:18 pm

agak2lah dah buat topik ni untuk meeting.. bukan meeting pi lepak minum sana luar... tapi sama jugak bah kalau meeting... hampir suma jenis ok jak.. kita sebut ni, ok.. itu, ok.. ndada teguran, ndada cadangan.. kalau pencadang kili, kili lah suma.... buat pun meeting, berapa kerat jak datang (termasuk aku ndada sedih ) bah kita bulih bincang sini secara terbuka.. aku pun malu dgn mr drakult a.k.a penyintut wanita, namanya jak kaler mirah, ndada pun buat kerja... aku join benjy, kaler kelabu, jadi ndada jugak omong2... makasih sekalung budi...
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 7:20 pm

wah, makin hibat...
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 7:24 pm

apa suda jdi ni????
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 7:32 pm

jdi sudaka perletakkan jawatan beramai2??
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 7:43 pm

matai matai
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 7:46 pm

berapa ramai tu cipp~? peace mo notice 1 minggu atau 1 bulan tu cipp~?....kalau notice 24 jam ada mo kena bayar balik kaitu cippp~? peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 7:55 pm

ndapayah bayar, dpt freegift lg....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   

Back to top Go down
 
ADMIN dan MODERATOR??
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: