HomeRegisterLog in

Share | 
 

 ADMIN dan MODERATOR??

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 8:42 pm

codeng wrote:
jdi sudaka perletakkan jawatan beramai2??

KAMI (MANTAN & MANTAN CREWS) DGN INI INGIN MENGUMUMKAN BAHAWA KAMI INGIN MELETAKKAN JAWATAN DGN SERTA MERTA peace TERIMA KASIH KEPADA VCS YG MANTAP peace
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 8:49 pm

naaa....macam sdh berlaku ni cipp~? peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 9:31 pm

mampat73 wrote:
codeng wrote:
jdi sudaka perletakkan jawatan beramai2??

KAMI (MANTAN & MANTAN CREWS) DGN INI INGIN MENGUMUMKAN BAHAWA KAMI INGIN MELETAKKAN JAWATAN DGN SERTA MERTA peace TERIMA KASIH KEPADA VCS YG MANTAP peace

iya, saya sokong ni 100%. good bye VCS. peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Wed 03 Jun 2009, 10:02 pm

nah, btul2 plak nie ada pletakan jawatan...
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 10:22 am

ish...ish..ish...bulih² terjadi jugak ni barang cipp²~... peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 10:33 am

bha jgn dkasi lama....wakakaka
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 11:20 am

sikijap jak tu terjadi huhuu~ peace
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 11:57 am

apa sudah jadi nie?what is going on?
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 12:32 pm

is that true???
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 33
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 12:55 pm

org lama patut letak jawatan.bg pluang ngan org baru..,.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 12:59 pm

fred_N/A wrote:
org lama patut letak jawatan.bg pluang ngan org baru..,.

sbb tu sy buat begitu, mmg patut pun supaya VCS lagi mantap peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 1:19 pm

saya x aktif sbb saya sibuk bekerja, skrg saya sdh berhenti kerja, nah saya cabar kamu mari la TT tiap2 mlm di lintas, dgn syarat kamu belanja saya......wakakaka
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 1:21 pm

ber TT seminggu tanpa balik rumah pun buli bah...mari la..........
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 2:28 pm

ini lah dkatakan semangat VCS sokong sama si mantan73
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 33
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 2:57 pm

aku sangup trima cabaran ko tuannnn.bila2 jak....
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 3:12 pm

sokong
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 3:27 pm

darrengt wrote:
ini lah dkatakan semangat VCS sokong sama si mantan73

semangat VCS sdh hilang dlm hati saya bro, semangat dendam yg amat jak yg ada ni
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 3:32 pm

sokong
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 3:38 pm

org lama boleh letak jawatan kalau org2 baru tu layak pigang jawatan. tt pun nda pernah timbul, segala aktiviti ndada macamana mo passing? mmg org lama mo berenti dah pigang ni post bukan dapat duit pun mo dibawa gaduh.. kalau kamu teriak sekali dalama forum kamu dapat rm50, aku pun mau ikut...
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 3:40 pm

LoLLiPoP wrote:
org lama boleh letak jawatan kalau org2 baru tu layak pigang jawatan. tt pun nda pernah timbul, segala aktiviti ndada macamana mo passing? mmg org lama mo berenti dah pigang ni post bukan dapat duit pun mo dibawa gaduh.. kalau kamu teriak sekali dalama forum kamu dapat rm50, aku pun mau ikut...


sokong
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 3:51 pm

fred_N/A wrote:
aku sangup trima cabaran ko tuannnn.bila2 jak....

bah, malam ni d lintas sana, duduk2 kita makan abc special peace
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 5:22 pm

bah kasi jadi ba tt antara admin sama moderator
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 5:24 pm

darrengt wrote:
bah kasi jadi ba tt antara admin sama moderator

jgn dikasi jadi, x guna jgk sdh. yg penting semuanya mantap2 belaka peace
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 5:33 pm

SAPOT CKP KAU BRO MANTAN sokong
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 5:39 pm

darrengt wrote:
SAPOT CKP KAU BRO MANTAN sokong

ko mesti sapot ma, klu x manada kemantapan ni VCS arhh
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 33
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 5:48 pm

mantan73 wrote:
fred_N/A wrote:
aku sangup trima cabaran ko tuannnn.bila2 jak....

bah, malam ni d lintas sana, duduk2 kita makan abc special peace

bah dikasi jadi bah..ko kuling2 jak aku.tuannnnnnn
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 6:25 pm

what??
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 7:39 pm

sokong
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 8:18 pm

lagu disko dangdut suda didengdangka??
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 9:02 pm

sokong
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 9:43 pm

fred_N/A wrote:
org lama patut letak jawatan.bg pluang ngan org baru..,.

klu org lama letak jawatan baru kita kasi idup lagu disko dangdut d tnjg lipat peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Thu 04 Jun 2009, 9:45 pm

fred_N/A wrote:
mantan73 wrote:
fred_N/A wrote:
aku sangup trima cabaran ko tuannnn.bila2 jak....

bah, malam ni d lintas sana, duduk2 kita makan abc special peace

bah dikasi jadi bah..ko kuling2 jak aku.tuannnnnnn

jgn lupa bawa semua org2 d sana, kita miting tergempar beer
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 2:35 am

disebabkan saya selalu busy dan kurang aktif

saya berbesar hati melepas kan jawatan saya kepada sesiapa yg berhak sendan beberapa syarat yg harus saya tetapakn

1. Aktif
2. Berkebolehkan dalam mengendali dan meyusun atur segala permohonan member2
3.Tidak MELAKUKAN APA APA SPAM
4.membenteras SPAM
5.Memberi info atau imput input beguna dlm forum ini


Bebaskan VCS dari SPAM

MAjula VCs TANPA SPAM

Sekian

kAzZa
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 10:06 am

sokong
Back to top Go down
sHe_dEviL
VCS-TLC Partner
VCS-TLC Partner
avatar

Number of posts : 897
Age : 37
Car : v.i.v.a
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 10:31 am

letak jawatan ka cip?
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 12:48 pm

mataiiiiiiiii..sudah sudah labah kamu spam..cni tempat kita mo discuss bah..mcm mana bah kamurang nie..klu mau spam..spam tmpat lain lah..bukan dcni..section nie kena buka adalah khas utk admin dan moderator discuss something informative bukan omongan shit mother fucka!!!

tolong lah bagi sokongan bah klu kamu masih mau VCS nie maju dan mantap sepertimana masa kita mula mula join/tubuhkan VCS nie!!!

aduiiiiiiiii..klu mcm nielah kan...susah lah beb mo maju..akun kita jadi kelab community saja..kan maciam???????..nda payah labah VCS nie jadi kelab kereta..bagus jadi kelab malam..SHITTTTTTT!!! STOP ALL THE NONSENSE..plz start to act and think like a leader..PLZ DONT BE STUPID WE ARE ALL MATURED ALREADY!!!!!!

aku buka topic nie dalam section nie mo kita suma discuss bah..bukan buat serangan peribadi utk memuaskan nafsu serakah masing masing..adeiiiiiiiiii..ok lah..kamu suma pandai fikir sudah kan..sudah matang bah..klu rasa dlm diri tue masi mau VCS nie maju dan mantap..pandai-pandailah kasi main tue peranan..klu rasa mau VCS nie hancur dan dipandang hina oleh individu individu lain..bah teruskan niat murni itu..atul!! Yiha!!..



yang benar,

drakult (i'm a thinker but not a doer..Reverse and combine it..for better future)


Last edited by drakult on Fri 05 Jun 2009, 3:14 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 2:15 pm

sokong apa bro drakult ckp betul juga
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 4:38 pm

yaaa...bagus jugak tu cadangan cippp~ tu jadi kelab komuniti jak laa....sebab ceta pun mcm ceta "komuniti" jak ni
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 4:39 pm

sokong peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 6:27 pm

mana tuan tanah?
bulan6 suda nie, mana suda tranfomasi yg di gembar gemburkan??
@ truskan ja bgini??
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 7:05 pm

sepa admin sebenar nie??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 7:10 pm

bukan 2 individu jak kah yang buat transformasi ni? dimanakah tuan tanah a.k.a Admin1 ni?
BUMP!!!
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Fri 05 Jun 2009, 8:24 pm

masih menunggu tranformasi.....adakah???
Back to top Go down
LibraAngel
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1054
Age : 30
Car : Proton Waja
Registration date : 2008-11-03

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 06 Jun 2009, 11:45 am

drakult wrote:
mataiiiiiiiii..sudah sudah labah kamu spam..cni tempat kita mo discuss bah..mcm mana bah kamurang nie..klu mau spam..spam tmpat lain lah..bukan dcni..section nie kena buka adalah khas utk admin dan moderator discuss something informative bukan omongan shit mother fucka!!!

tolong lah bagi sokongan bah klu kamu masih mau VCS nie maju dan mantap sepertimana masa kita mula mula join/tubuhkan VCS nie!!!

aduiiiiiiiii..klu mcm nielah kan...susah lah beb mo maju..akun kita jadi kelab community saja..kan maciam???????..nda payah labah VCS nie jadi kelab kereta..bagus jadi kelab malam..SHITTTTTTT!!! STOP ALL THE NONSENSE..plz start to act and think like a leader..PLZ DONT BE STUPID WE ARE ALL MATURED ALREADY!!!!!!

aku buka topic nie dalam section nie mo kita suma discuss bah..bukan buat serangan peribadi utk memuaskan nafsu serakah masing masing..adeiiiiiiiiii..ok lah..kamu suma pandai fikir sudah kan..sudah matang bah..klu rasa dlm diri tue masi mau VCS nie maju dan mantap..pandai-pandailah kasi main tue peranan..klu rasa mau VCS nie hancur dan dipandang hina oleh individu individu lain..bah teruskan niat murni itu..atul!! Yiha!!..



yang benar,

drakult (i'm a thinker but not a doer..Reverse and combine it..for better future)


p/s: ngam la tue abe drakult... jatuh bgun ni vcs dari diri sendiri jgk... jd sepa yg rs hati dia mc sma vcs, sma2 la kta kc maju ni klab... jgn suka cri alasan dn byk omong2... peace
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 06 Jun 2009, 6:19 pm

sokong
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 06 Jun 2009, 6:52 pm

bah...jadi apa cerita seterusnya ni....x kan gini² jak...asyik² mengutarakan "omong² kosong" jak....laksanakan laa....aku sebagai moderator yang x aktif dan pemalas ni memang x tau apa² la....jadi bagi pihak yang bijaksana lagi berpengalaman tu buat laa sesuatu dalam hal ni...sebelum lebih tambah melarat lagi...

tu pun lagi 1 pandangan dari aku jak...sebab aku ni memang pemalas...huhuu~ bagi pandangan jak laa tau...kalau buat tu memang pemalas laaa....huhuu~...(itu ka contoh yang dimaksudkan dengan omong² kosong tu?) huhuu~ peace


mo terima pandangan bulih mo x terima pun boleh...tiap orang lain cara pemikiran kan...so peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Sat 06 Jun 2009, 8:56 pm

drakult wrote:
sepa admin sebenar nie??

bukan aku ka?
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 33
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   Mon 08 Jun 2009, 1:51 pm

ko la 2 mantan....sapa lagi...jadi jalankan la tangungjawab mu 2,ntuk negara dan bangsa..long life for MAN TAN 73 ride
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: ADMIN dan MODERATOR??   

Back to top Go down
 
ADMIN dan MODERATOR??
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: