HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pembasmian Spam@Spammer....

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Mon 15 Jun 2009, 12:36 am

rex_ecutor wrote:
tempat borak2 kopi pun mau delete spam ka?? bkn ka tempat itu tempat org mereleasekan tension dan menjadi kili........ wakakaka..... tempat org happy berforum?? peace

jue at least taiplah sepatah dua kata ketawa berabis
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Mon 15 Jun 2009, 6:08 pm

bah jadie,... bila ini akan berlaku ?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Mon 15 Jun 2009, 6:19 pm

nah si kajja pun spamm sudah sbb boring tinguk sudah ndada tindakan wakakakakakaka ketawa berabis
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Mon 15 Jun 2009, 6:52 pm

bha jgn di kasi lama..kasi delete saja bha icon2 yang teda2 tue..aku sokong juga cakap wan tue..sekurang2nya taip lah 2 3 patah perkataan klu mau spamming..

admin dan mod apa lagi..jgn di kasi lama button delete tue..delete saja icon2

PM: dkt mana kita mau sticky rule dan guideline???suggestion
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Mon 15 Jun 2009, 7:27 pm

boy ko sticky kat helpdesk so suma boleh baca... yang nda reg pun boleh.. pastu ko locked tahap gaban ndapayah org reply sbb tu hanya sticky... peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Mon 15 Jun 2009, 8:12 pm

ok..orite wan..nanti aku tolong sticky tahap gaban dengan lock tahap dewa sampai orang nda boleh reply tu post..

jadi semua setuju sudah ka nie???teda bantahan??teda cadangan lain??

kita kasi tempoh sampai jam 12malam nie..klu teda bantahan,

aku terus sticky secepat yang mungkin
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 38
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Tue 16 Jun 2009, 9:30 am

boy kalo admin atau moderator buli kah delete spam dorang mcm cthnya gambar2 saja dorang post?teda satu huruf pun dorang tulis?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Tue 16 Jun 2009, 10:22 am

bolih bah darren.. nda drg marah tu kalau drg marah suruh jak baca sticky kat helpdesk... jangan drg main rogol topik jak gitu... pisang
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 38
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   Tue 16 Jun 2009, 3:04 pm

ohhhh bah kalo gitu akan ku laksanakan tugasku membasmi spam dlm VCS peace
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pembasmian Spam@Spammer....   

Back to top Go down
 
Pembasmian Spam@Spammer....
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Suwari-seoi ("drop-seoi-nage") and its dangers
» Spam Thread

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: