HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 1:55 pm

Pada dasarnya wujudnya rombakan ni tanpa memberi tahu apa apa tujuan sebenar dan mengapa dia di lakukan

Setelah saya melihat sendiri dengan mata kepala saya sebulan berlalu, namun tidak ada apa apa perubahan yg berlaku bahkan memundurkan lagi,

Jadi saya meminta pertolongan kepada semua rakan rakan untuk bangkit dan memberikan cadangan jika kamu tidak berminat untuk menyusun atur saya akan uruskan akan tetapi setiap admin harus bertanggunjawab keatas sesuatu cadangan dan buah fikiran yg diberikan

Ini bagi memajukan lagi VCS.

antara info info yg perlu ialah

- Tujuan Sebenar


- SuSun Atur Thread

- Perlukah usergroup di ubah (cadangan . Kepada 3 mengikut yg tersenarai dlm Motto VCS)
- menurut apa yg saya dengar dari rakan rakan - kita hendak memanualkan usergroup dan di beri keutamman berdasarkan kereta masing masing atau keaktifkan di luar bagi saya ini munasabah jika ada moderator yg mencadangkan ini untuk bangkit dan terus menaikan setiap members manually bermaksud 24 jam sehari tanpa henti .

- Mungkin kita suda lari dari tujuan sebenar VCS yg mungkin dilupakan oleh ahli ahlinya
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 1:56 pm

Reserved for Future Use
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 2:13 pm

- Perlukah usergroup di ubah (cadangan . Kepada 3 mengikut yg tersenarai dlm Motto VCS)
- menurut apa yg saya dengar dari rakan rakan - kita hendak memanualkan usergroup dan di beri keutamman berdasarkan kereta masing masing atau keaktifkan di luar bagi saya ini munasabah jika ada moderator yg mencadangkan ini untuk bangkit dan terus menaikan setiap members manually bermaksud 24 jam sehari tanpa henti .

----------------------------------------------------------------------

so nk bkin group mengikut mody keta ke bro????

emm mcm aku ni bro aktif d forum ja join TT pun skali skala ja dgn VCS KK...huhu

so apa2 pun tindakan pihak atasan VCS aku ikut ja mana yg baik utk kelab...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 2:16 pm

Kita ni serupa la bro .. saya pun jauh .. itu cuma cadangan .. hasilnya dari kata sepakat dari semua member member .
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 2:25 pm

malu plak aku kena kasi title PENASIHAT KELAB kalo tk boli bg nasihat kearah
kemantapan forum ni...hehehe

bkin mcm dlu ja kembalikan group2 yg lama.....kembalikan sinar VCS!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 4:19 pm

tiada perubahan ah??

ok labah tue..sebab omongan jak berabis kan..

rombakan usergroup secara mengejut??

aku mengaku aku yang buat sebab geram tgk usergroup balik balik berubah ikut sedap hati jak..dan niat aku buat usergroup kroni adalah utk menyamakan level level registered user yang sudah buat intro..tidak seperti dulu terlalu byk user group bingung admin mo atul..and thanx to papi cudink kerana provide wording kroni tue masa TT black metal kami di grace point hari tue..ulik pun ada sebagai saksikan dan pencetus idea..

terus terang aku ckp idea aku telah provide dn share pada admin terdahulu masa mula mula VCS baru start ditubuhkan tentng menetapan standard pada kelab VCS..idea tentang menilai level user berdasarkan modifikasi kereta..since kita kelab kereta biarlah lebih kearah kereta kan..bukan populariti diri atau status!! tapi syg klu aku nie hanya pemberi idea bukan pelaksana..aku mengharapkan bila aku sudah menyumbangkan idea ada lah yang tukang kasi laksana..tapi aku pula jadi mangsa omongan..bukan aku salahkan sesiapa..tetapi klu betul ada rasa dlm hati ingin memantapkan VCS jgn lah jadikan ia sebagai janji tinggal janji..atau dgn lebih tetap sbagai omongan..

gini jak lah..klu engine kelisa 850 rebore masuk piston 1.3 saga hari hari tarik boleh juga pecah blok kan..begitu juga aku..aku rasa klu aku nda bingung dn mabuk dua kali sudah aku utarakan idea nie..jadi klu blok sudah pecah mimang parah mo cari engine kelisa yang aku anggap sebagai blacktop perodua itu..jadi atullll!!!

jgn dikasi lama..jgn dikasi semak section admin lounge nie..jgn dikasi picah tu blok..atul na ikaw utu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 6:00 pm

jangan dikasi lama .. omongan kosong suda cukup banyak

setakat ini maw dapat sokongan dari admin admin yg lain pun susah. cuma abang drakult papi codeng dan bro miey dan lain lain yg sanggup memberikan penjelasan dan idea yg bernas .. admin lain mcm yg kita paham .. semua sibuk .. dengan kerja masing masin

jadi cadangan saya

0 - plan apa yg perlu dibuat .. share kepada admin yg lain (biarla terbuka i.e dlm topic supaya lebih transparent)

0.5 - agihkan tugas

1 - move semua topic p hidden

2 - buka theard baru

3 - move topic lama ke thread baru

jadi sekarang kita cari masa yg sesuai , kalo semua suda setuju.. kalo bawa sa p minum sorry la .. saya tidak dapat .. kalo boleh bawa laptop web conference kita..

cadangan saya pada sabtu ni kita set kan forum ke " Forum under construction "

ini dapat mengurangkan bandwith dan memudahkan admin admin melaksanakan tugas

akan tetapi user biasa tidak dapat access forum

tapi kalo sabtu ni tidak dapat sa faham juga ada yg kerja shift dan tidak dapat .. jadi sila bagi cadangan .. bila paling sesuai ..

yg di atas hanya cadangan saya.. kamu boleh bantah .. atau ada cadangan lain sila kemukakan ..
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Tue 09 Jun 2009, 8:22 pm

mmg rombakan nie perlu, sbab kita mau jadi kelab keta yg mantap, bukan mjadi fan club a.k.a komuniti...besala 2 mula2 perubahan kita akan berasa janggal sdikit tp lama kelamaan pasti kita akan lihat asilnya yg positif....yg kami kesewa hanya sglinitir saja yg bkerja, yg lain mgkin bz dgn keja@anak2...hehe, klu smua kita bekrjasama dan faham akan perubahan yg ingin dilakukan pasti masalh btekak lidah x akan berlaku & perubahan nie akan cepat dilakukan...aku rasa x jg masalah yg srius bha, cuma mgkin kita nie tkejut dgn tranfomasi@rombakan admin, mod yg hndak dilakukan....disinila kita mnilai sepa yg bkerja@x, sapot event yg kita anjurkan @ x, ndakan kita mau jawatan tp tugas kita xbuat, x adilla kpd yg bermati2an demi VCS tp tidak berjawatan...nie hakikat sebuah kehidupan...
kejayaan VCS terletak kepada kita2 nie, bukan urg lain....jgnkan tugas2 anda sebaik mgkin, biarpun tidak bgaji tp demi kemantapan diri&VCS...AYOH, LINCAH...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Wed 10 Jun 2009, 4:45 pm

cadangan


Saya mencadangkan mengurangkan semua category

Sebagai contoh : category market place di ubah menjadi 2 sub sahaja .. iaitu Cardan Others

Ini memudahkan dan nampak lebih kemas

Dan setiap kali USER menghantar sesuatu ke thread itu mestila memasukan

want to find
Want To Buy
Want to Sell

Pada awal tajuk theard tersebut ,

COntoh : - Used Condom , Red Colour , Ribbed , Condition Time use
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Wed 10 Jun 2009, 11:24 pm

ngam tu...nmpak lebih trsusun...mudah difahami
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Sun 14 Jun 2009, 3:34 am

sokong rombakan yang dibuat ni semamngnya sgt baik.. dapat menaikkan semangat suma warga vcs amnya, aku khasnya untuk menaikkan martabat kenderaan masing2 amnya, kancil buruk aku khasnya sedih bah rakan2 jangan dikasi lama.. drakult kasi up SEG tu, buii jangn dikasi lama masuk rim 20" work tu nikalilah vcs naik balaik di persada permotoran KK... hehehehehehe hoho <---- kin panas ikon ni tau...
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Sun 14 Jun 2009, 11:17 pm

nda sabar mo tingu transformasi trbaru ni taw
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Sat 20 Jun 2009, 7:12 pm

Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   Sun 21 Jun 2009, 7:42 pm

CLOSED THE THREAD
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan   

Back to top Go down
 
Pendapat Pada Rombakan yg diwujudkan
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: