HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Kepada user user baru VCS

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Kepada user user baru VCS   Mon 22 Jun 2009, 9:36 pm

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.
3.
4.
5.
6.

sambung/update

**sekali datang pasti mau join lagi**
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 2:18 am

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3.
4.
5.
6.

sambung/update

**sekali datang pasti mau join lagi**

UPDATE 25/06/2009
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 9:02 am

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4.
5.
6.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 12:34 pm

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4.
5.
6.

UPDATE LAGI
Back to top Go down
aVun
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 497
Age : 30
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-18

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 12:37 pm

bump this topik....hehe
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 2:43 pm

BUMP lagi kepada user yang baru...
Back to top Go down
ut
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 84
Age : 35
Car : kancil 660ex convert to L2s turbo,Silver Daimond.
Registration date : 2009-06-19

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 2:56 pm

Macam mo list down nama ni,,,x pandai o,, arhh
Back to top Go down
Jack_6401
Sabah Sound Community
Sabah Sound Community
avatar

Number of posts : 571
Age : 32
Car : Kancil
Registration date : 2008-11-08

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 2:57 pm

Bah user baru..jgn lupa trun tt esok..
di snalah baru kita dapat bkenalan...
baru kitaini ngam... peace
Back to top Go down
ut
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 84
Age : 35
Car : kancil 660ex convert to L2s turbo,Silver Daimond.
Registration date : 2009-06-19

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 2:58 pm

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4.MidNightKid@ut
5.
6.

UPDATE LAGI
Back to top Go down
ut
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 84
Age : 35
Car : kancil 660ex convert to L2s turbo,Silver Daimond.
Registration date : 2009-06-19

PostSubject: buli kita ramai2 p,,hehehe   Thu 25 Jun 2009, 3:00 pm



PS: sila display gambar kereta anda di ruangan intro/display my vcs ride..thread nie new-bee join TT..jangan lupa turun TT jumaat nie
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 4:22 pm

vivian tue wujud kah?? hihi
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 4:34 pm

sepa bah vivian sudah saya banned dia sebab palsu bukan org sebenar
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 4:35 pm

kesian dia kena banned?? kenapa kena ban tue..sedih aku.. sedih
Back to top Go down
HellO_KiTTy
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 532
Age : 34
Car : Can't Chill
Registration date : 2009-04-07

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 25 Jun 2009, 8:43 pm

yakan...npa d ban huhu
Back to top Go down
Destroyer
VCS Potiential
VCS Potiential
avatar

Number of posts : 1638
Age : 32
Car : proton waja
Registration date : 2008-10-25

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 26 Jun 2009, 12:15 pm

drakult wrote:
vivian tue wujud kah?? hihi

wakakakakakakakaka....kawal diri 2 jue...ini unsur2 SPAM ka??? sda2 la jue....hihihihihihihihihihihi....
peace
Back to top Go down
http://www.versatilecarsociety.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 26 Jun 2009, 2:55 pm

wakakakaka.. itu barang user bolih cek lah ip dia... yang heran si vivian sama plak ip dgn darren, drakult... pastu ada plak insan lain lagi bernama damner... adakah damner ni si vivian?? ataupun bos si darren si varian??? ataupun org yng paling kiut di tpt kerja drg ni si donhanz yg berumur 16thn?? ketawa berabis kita tunggu dan lihat pisang
Back to top Go down
ut
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 84
Age : 35
Car : kancil 660ex convert to L2s turbo,Silver Daimond.
Registration date : 2009-06-19

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 26 Jun 2009, 3:02 pm

vip_user wrote:
kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.ut@MidNightKid
3.
4.
5.
6.

sambung/update

**sekali datang pasti mau join lagi**
Back to top Go down
hoexer
VCS Potiential
VCS Potiential
avatar

Number of posts : 434
Age : 30
Car : Iswara Sedan 1.5
Registration date : 2009-04-11

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 26 Jun 2009, 5:21 pm

vip_user wrote:
kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2. vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4. hoexer
5.
6.

UPDATE LAGI
Back to top Go down
http://www.friendster.com/hoexer
RaiDEr
VCS Newbie
VCS Newbie


Number of posts : 49
Age : 33
Car : Honda Accord CD5
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 26 Jun 2009, 6:13 pm

bah geng jumpa mlm nihhh wuuhuuuuuu!!
Back to top Go down
sky10
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 78
Age : 30
Car : Iswara aeroback (troli style) standard*
Registration date : 2009-05-31

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 26 Jun 2009, 7:23 pm

mari sni~ sy tulung kasi susun.. hehe~ peace

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4.MidNightKid@ut
5.hoexer
6.

UPDATE LAGI
Back to top Go down
sky10
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 78
Age : 30
Car : Iswara aeroback (troli style) standard*
Registration date : 2009-05-31

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 26 Jun 2009, 7:25 pm

Yihaaa~~~~~ hoho TT mlm nie~~ lala~
bha.. kasi mantap kita punya TT ni mlm kalu ble.. yihaa~~~!!!! digi "bersemangat ni"
Back to top Go down
HellO_KiTTy
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 532
Age : 34
Car : Can't Chill
Registration date : 2009-04-07

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Mon 29 Jun 2009, 8:27 pm

bha sila update kepada user2 bru VCS yg mantap
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Tue 30 Jun 2009, 1:39 am

mari sni~ sy tulung kasi susun.. hehe~ peace

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4.MidNightKid@ut
5.hoexer
6.
Back to top Go down
RaiDEr
VCS Newbie
VCS Newbie


Number of posts : 49
Age : 33
Car : Honda Accord CD5
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 5:08 pm

bah tt nih mlm!! wuuhuuuuu
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 6:10 pm

MARI LAH DATANG TT BERAMAI2 DI SRI SEMPELANG
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 6:39 pm

jadikah kalo hujan lebat?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 6:53 pm

kasi jadi saja bha..klu ada puting beliung ka tsunami ka baru kita lari selamatkan diri..
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 6:57 pm

hujan sudah pun nie bui?jadi juga kah?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 7:14 pm

kasi jadi saja bha..jgn di kasi biar TT yang mantap nie malam..

PS: tayar apa cerita???
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 7:19 pm

p.s. tayar sudah kena beli jiran kami ah chai lambat kau ba
Back to top Go down
HellO_KiTTy
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 532
Age : 34
Car : Can't Chill
Registration date : 2009-04-07

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 03 Jul 2009, 8:46 pm

mataiiiiii lari tupik suda ni matai
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Sun 05 Jul 2009, 3:03 pm

ba klu lari kajar la....lincahhh... pisang
Back to top Go down
Corndingx
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 16
Age : 32
Car : kenari
Registration date : 2009-06-29

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Mon 06 Jul 2009, 8:58 am

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4.MidNightKid@ut
5.hoexer
6.Corndingx
_________________
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Mon 06 Jul 2009, 6:22 pm

bha jgn lupa turun dan sentiasa update TT vcs..

kita kenal2 lagi dgn mbr2 vcs yang gila2..

baru siok klu kena poison dari vcs...
Back to top Go down
MuzMonster
VCS Member
VCS Member
avatar

Number of posts : 459
Age : 32
Car : No Car At aLL
Registration date : 2008-12-15

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Wed 08 Jul 2009, 4:24 pm

ba nanti aku p buat magic kekekekk
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Wed 08 Jul 2009, 5:03 pm

UPDATE LAGI..mari join TT VCS..

PS: mus magic mu mmg mantap...next time show lagi k
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Wed 08 Jul 2009, 7:20 pm

MuzMonster wrote:
ba nanti aku p buat magic kekekekk

ui broo.. mantap gilak ko pnya mgik tu ar... peace
Back to top Go down
RaiDEr
VCS Newbie
VCS Newbie


Number of posts : 49
Age : 33
Car : Honda Accord CD5
Registration date : 2009-06-07

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 09 Jul 2009, 1:13 pm

mari datang TT beramai2 kita dgr teka teki si boy... ahahahaha bravo
Back to top Go down
mr.pink
VCS Newbie
VCS Newbie


Number of posts : 41
Age : 30
Car : saga fiore
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 09 Jul 2009, 5:48 pm

apa sdah jd VCS ni???
Back to top Go down
HellO_KiTTy
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 532
Age : 34
Car : Can't Chill
Registration date : 2009-04-07

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 09 Jul 2009, 7:37 pm

mr.pink wrote:
apa sdah jd VCS ni???

VCS semakin mantap...ko nda taw ka peace
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Thu 09 Jul 2009, 10:08 pm

mr.pink wrote:
apa sdah jd VCS ni???

npa jue?? anythink ploblema...??
ok ja pn VCS nie.. smakin mantoooppsss... peace
Back to top Go down
saa9099c
VCS Newbie
VCS Newbie


Number of posts : 3
Age : 33
Car : satria gti
Registration date : 2009-07-10

PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   Fri 10 Jul 2009, 12:51 pm

vip_user wrote:
mari sni~ sy tulung kasi susun.. hehe~ peace

kepada user2 baru yang belum pernah menjoinkan diri untuk TT VCS..
jangan lah malu dan segan untuk datang TT vcs jumaat nie..
kita mau mengumpul kenal dan ramai kawan2..

jadi untuk user2 VCS baru yang belum pernah join TT..

sila listkan nama anda:--
----------------------------------------

1. sky10
2.vivian tumpang kereta darrengt
3. mantan73
4.MidNightKid@ut
5.hoexer
6.
saa9099c--akan hadirkan diri--
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kepada user user baru VCS   

Back to top Go down
 
Kepada user user baru VCS
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: Announcement/Pengumuman-
Jump to: