HomeRegisterLog in

Share | 
 

 MEETING ADMIN DAN MODERATOR

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Thu 25 Jun 2009, 5:13 pm

SILA AMBIL PERHATIAN KEPADA SUMA ADMIN/MODERATOR

SILA HADIR UNTUK MEETING PERTAMA ADMIN/MODERATOR SELEPAS BEBERAPA SIRI MODIFIKASI FORUM NI

TEMPAT: RESTORAN EDDIE LINTAS

TARIKH: 27TH JUNE 2009

JAM : JAM 8 MALAM


SILA HADIR UNTUK MENUNJUKKAN KEPERIHATINAN ANDA KEPADA VCS. KETIDAK HADIRAN KEMUNGKINAN SISTEM ADMIN/MODERATOR AKAN DIROMBAK DAN AHLI BARU YANG LEBIH LINCAH, CERDAS DAN CERGAS AKAN DILANTIK. MAKANAN DAN MINUMAN BAYAR SENDIRI SESIAPA TIADA DUIT BAWA NASI ATAU NESCAFFE DARI RUMAH

meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting meeting no no no


Last edited by LoLLiPoP on Thu 25 Jun 2009, 5:29 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Thu 25 Jun 2009, 5:14 pm

mesti dtg kah bro wajib kah ?baju apa mahu guna?sama kereta mesti ada stiker VCS kah?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Thu 25 Jun 2009, 5:21 pm

jangan spamming sini ni hal serius. TQ
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Thu 25 Jun 2009, 6:25 pm

saya tidak dapat datang, pasai hal hal tertentu .. harap maklum
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Thu 25 Jun 2009, 8:21 pm

anda datang lah klu mau jadi vcs yang mantap..

support support
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Thu 25 Jun 2009, 9:24 pm

LoLLiPoP wrote:
jangan spamming sini ni hal serius. TQ

ini pun kena undi merah kah??? fcuk off!!!!!! shitt!!
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Thu 25 Jun 2009, 9:31 pm

sokonglah TT yg berguna ini..jgn kita bercerita lain psal chix ka, psal antaki ka
kita urus dlu club kita ni.....it time to be serious......no more play
pas tt nah brulah kita sukat2 di lintas lama dh kitty ku nda beraksi ni...wakakaka
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 2:33 am

LoLLiPoP wrote:
LoLLiPoP wrote:
jangan spamming sini ni hal serius. TQ

ini pun kena undi merah kah??? fcuk off!!!!!! shitt!!

nie serangan peribadi saja nie yang mau buat begini..

jgn spamming..topic nie sangat berguna..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 11:58 am

kalau ada nda puas hati jadilah anak jantan yang ada butu... tq... bawalah kaki pukul yg org tu rasa paling kuat... kasi jadi kalau nda puas hati!!!!!!!
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 12:12 pm

wakakakakak lucu jugak kamurang ni tau... betul2 lucu eh... ketawa berabis
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 12:18 pm

matai.... pa jd uda cni nie jue2 skalian... lek ba...
meeting nti bru crita ok.... tlg jgan manas2 arr bro sume...
bwa bncg lg bgus kn...
papun admin & moderator akn dtg pd hri dn masa yg d ttap kn okai....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 2:41 pm

ini gurauan manja jak bah tu jue... mmg vcs ni banyak kili2... pisang bah jangan dikasi lama... last tt ni aku mo strip admin aku bagi sama lg layak macam si darren kah.. virgin kili kah, avun kah, sex_ecutor kah.. yihaaaaa ... dance
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 3:26 pm

jadi atau tidak meeting nie napa juga nama saya kena sebut2 nie tyco?apa salah saya kunun?
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 8:16 pm

steady bha kamu... meeting lu kita... peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 9:51 pm

darrengt wrote:
jadi atau tidak meeting nie napa juga nama saya kena sebut2 nie tyco?apa salah saya kunun?

kenapa ko ni darren ada ko nda puas hati sama saya kah? saya bukan tyco2 itu baru bukan nama saya. kenapa nama ko nda bulih sebut kah aku sebut nama ko jak saturang? kenapa avun ndada pun cakap rex pun ndada cakap apa? kenapa ko ada terasa apa2?? bagus birak ass
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 10:03 pm

wakakak mataiiiiiii lek bha enda siok cm ni
kalo urang tngok nah durang anggap kita berpecah belah
dn ada porak peranda dlm club....
kita bahaskan time meeting nnti.....ada apa2 perkara berbangkit
kita diskusi semula brulah ada kemantapan....
ni club kita.....we are one family......ONE VCS!!!!!!!!!!!
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Fri 26 Jun 2009, 10:47 pm

ba..suda..suda.. kita back to the topic...
jgan kecoh okai...
yg pnting esk msti dtg bru bwa bncg elok2...

peace
Back to top Go down
myvi
Sabah Sound Community
Sabah Sound Community
avatar

Number of posts : 2228
Age : 29
Car : myvi
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Sat 27 Jun 2009, 2:01 am

ala...sorry admin2 and mod sekalian...sy x dpt hadir sbb ada wat show sound blast d pngung GSC tue...harap maaf..... peace
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Sat 27 Jun 2009, 8:29 am

bah apa2 pun kita metting dulu bah lolipop jgn kau marah2 ba relax apa org ckp no joke no fun kan hehe matai
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Sat 27 Jun 2009, 10:36 am

ya no joke no fun no Fcuk no son......
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   Sun 28 Jun 2009, 3:07 am

everything goes fine... terima kasih kepada admin dan moderator yang memberi kerjasama kepada semua untuk kemantapan forum famili ni... terima kasih sekalung budi.

then TOPIC IS LOCKED.. lets go for brighter friendship
anak
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: MEETING ADMIN DAN MODERATOR   

Back to top Go down
 
MEETING ADMIN DAN MODERATOR
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: