HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Guideline Untuk BLASTER

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Guideline Untuk BLASTER   Sun 28 Jun 2009, 3:23 am

diharap suma admin bagi cadangan seperti perbincangan TT admin/moderator yang membuka minda kita semua.. peace
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Sun 28 Jun 2009, 7:22 pm

guideline blaster mo bkin stage2 jugak ka kajen ku wan?????
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Sun 28 Jun 2009, 11:27 pm

iya jue.... aku start dulu lah...

SEIDOU (lowest level... branded or not, still qualified)

1. At least CD player must have.
2. 2 Mid Speaker at least. Front Or Rear
3. Must have at least 1 subwoofer 12" or 2x subwoofer 10" or 4x subwoofer 8"
4. Single power amplifier at least to boost BASS/Subwoofer

Any comment or add-ons, please help m
e
peace
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Mon 29 Jun 2009, 12:03 am

emm ngam laitu sudah....preamp trmasuk jgk bha tu kn???
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Mon 29 Jun 2009, 12:19 am

pre-amp boleh consider masuk.. sebb giniro mesti ada pre-amp jugak sbb sub mesti 2, mid 4... so mmg mesti pakai pre-amp lah pisang
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Mon 29 Jun 2009, 12:54 am

Giniro (Mid level...player must mild branded, others item from china still considered qualified)

1. At least CD/VCD player(sony, pioneer, jvc, alpine etc. made in japan)
2. 2 Mid Speaker Front and 2 mid range at Rear (4 mid-range)
3. Must have at least 2 mild subwoofer 12" or 4x subwoofer 10"(sub must mild branded, mohawk, caliber etc)
4. 2 power amplifier at least to boost BASS/Subwoofer, and mid range

Any comment or add-ons, please help me
Back to top Go down
big_ulik
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 544
Age : 35
Car : kotak itam , ..tiara itam...
Registration date : 2009-01-23

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Mon 29 Jun 2009, 8:19 pm

sekadar pertanyaan?? kalau yg suda ada monitor?? .. mcm mn tu?? terima kasih...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 12:55 am

monitor tu kategori KIN untuk blaster... tapi untuk master KIN, suma kategori mesti dapat award KIN... peace
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 12:00 pm

hmmmmmmmmmmm..benda nie terlalu subjektif ju..sebagai contoh klu c polan mo main vip (contah saja ah)..sudah cukup memadai 1 woofer sinfoni..janji sound quality menepati intipati Bippu..sbb aku tgk skng nie mcm lebih kepada konfigurasi Sound Pressure Level (SPL)..kena ingat juga..kekemasan display harus diutamakan.. peace

mcm ulik ckp sebelum nie..main barang ori kan..itu ikut hak masing masing lah..duit sendiri kan..peduli apa org ckp..tapi utk kes VCS..aku rasa kita kena set high standard lah mcm standard stewardess MAS yang susah mo di antaki kena kena lagi muka mcm ratu cantik lebanon..iklan jap..pisang tapi serious lah..klu kita mo maju..kita kena duduk diam fikir sejenak lebih jauh kehadapan..mana arah VCS 10 tahun akan datang..mungkin kamu akan kasi ketawa aku pasal terlalu jauh fikiran..tapi aku peduli apa..wakakakakaaa..kesimpulannya..standard kita kena set yang paling high..so next time takda org akan mempersoalkannya lagi..itu sebab kita kena duduk mija bulat bincang..

so aku rasa kita kena jumpa juga utk diskusi hal ini..susah klu bincang dlm forum..utk menyampai idea boleh buat di forum..tapi utk dapat solution yang paling mantap better diskusi di mija bulat..tapi masing masing kena sedia isi lah sebelum diskusi..takut nanti hambar..tapi ini pendapat aku sajalah..klu admin lain ok..kasi on itu tempo..yiha!!..

p/s : Tidak semestinya tukang gubal guideline itu perlu mencapai tahap Gold Member..janji standard VCS perlu diperMANTAPkan.. peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 5:52 pm

klu guna monoblok mohawk rm400, buli dptka nie???
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 6:25 pm

drakult wrote:
hmmmmmmmmmmm..benda nie terlalu subjektif ju..sebagai contoh klu c polan mo main vip (contah saja ah)..sudah cukup memadai 1 woofer sinfoni..janji sound quality menepati intipati Bippu..sbb aku tgk skng nie mcm lebih kepada konfigurasi Sound Pressure Level (SPL)..kena ingat juga..kekemasan display harus diutamakan.. peace

mcm ulik ckp sebelum nie..main barang ori kan..itu ikut hak masing masing lah..duit sendiri kan..peduli apa org ckp..tapi utk kes VCS..aku rasa kita kena set high standard lah mcm standard stewardess MAS yang susah mo di antaki kena kena lagi muka mcm ratu cantik lebanon..iklan jap..pisang tapi serious lah..klu kita mo maju..kita kena duduk diam fikir sejenak lebih jauh kehadapan..mana arah VCS 10 tahun akan datang..mungkin kamu akan kasi ketawa aku pasal terlalu jauh fikiran..tapi aku peduli apa..wakakakakaaa..kesimpulannya..standard kita kena set yang paling high..so next time takda org akan mempersoalkannya lagi..itu sebab kita kena duduk mija bulat bincang..

so aku rasa kita kena jumpa juga utk diskusi hal ini..susah klu bincang dlm forum..utk menyampai idea boleh buat di forum..tapi utk dapat solution yang paling mantap better diskusi di mija bulat..tapi masing masing kena sedia isi lah sebelum diskusi..takut nanti hambar..tapi ini pendapat aku sajalah..klu admin lain ok..kasi on itu tempo..yiha!!..

p/s : Tidak semestinya tukang gubal guideline itu perlu mencapai tahap Gold Member..janji standard VCS perlu diperMANTAPkan.. peace

ngam tu segala jue aku sokong hujahan mu ni pisang
kalo segala pandangan boleh kita bg di forum utk kasi jadi
kita perlu duduk di meja ali utk kasi kompom dn terus kasi jalan
sama2 kita kasi maju VCS...utk skrg dan msa akan dtg peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 8:17 pm

ngam jua tu kita duduk bincang2 sbb malam tupun banyak poyo jak kunun mo tambah2 ja kunu... tp ni macam aku jak sorang excited mo buat level ni mataiii pisang bah jangan dikasi lama... adakah akan berlaku malam ni?? kalau berlaku tt ni adakah tt etu tt yang dibenarkan? ketawa berabis
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 8:44 pm

wah, tt pun mau minta kebenaran ka??
mcm Simpson plak..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 9:50 pm

hihi skrg bukan nama nya tt... kupi2 jue.. hihi


Last edited by LoLLiPoP on Tue 30 Jun 2009, 10:06 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Tue 30 Jun 2009, 9:50 pm

mataiiii.. murah monoblok 400 tu jue... peace
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Wed 01 Jul 2009, 12:23 am

knp aku taip alffffiiiiiiiiiiian kuar simpsons??
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Wed 01 Jul 2009, 9:07 am

ya kenapa keluar simpsons bahaya nie tau
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Wed 01 Jul 2009, 12:17 pm

kalau men 15 inc mcm mana?kategori apa 2?
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Wed 01 Jul 2009, 12:33 pm

tulah pasal aku ckp barang nie terlalu subjektif..tulah bagus kita kumpul suma maklumat dan idea masing masing serta knowledge yang kamurang ada..trus kita jumpa mija bulat..tapi klu blh suma admin dan moderator dan penilai dpt hadir..jadi kata putus dapat tercapai..jgn dtg kejap salam tru duduk kerusi pun belum panas trus chow..

p/s : fred len kali jgn dulu ko chow bah..bincang bincang dulu kita cara mo kasi MANTAP VCS..sambil minum kupi tarik dan sigupan.. beer
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Wed 01 Jul 2009, 8:39 pm

adakah bolih berlaku malam eni?? hoho
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Wed 01 Jul 2009, 9:33 pm

boli2 suda
Back to top Go down
myvi
Sabah Sound Community
Sabah Sound Community
avatar

Number of posts : 2228
Age : 28
Car : myvi
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Wed 01 Jul 2009, 10:23 pm

kalau blaster kereta tu msti la sound nya kira mcm SPL pnya,bunyi paling penting,kedua display la....takan maw display playwood papan untuk mid kan........tulah namanya blaster....klu SQ tu bkn blaster suda tu....SQ tu untuk siuk2 dalam jak bha.....hehehehehehe....
nie pndapat aku jak bha nie.... peace
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 11:04 am

betul tue bro myvi..tapi utk guideline penilaian Blaster dlm VCS punya user level nie sebenarnya bukan mementingkan Sound Pressure pun..janji ada bunyi dan menepati standard / guideline yg ditetapkan sudah cukup..kita mo memastikan motto VCS iaitu "ELEGANCE, BLASTER, PERFORMANCE" dipenuhi..lainlah klu ada ahli VCS itu tidak mo join program user level VCS nie..jadi bolehlah dia jadi blaster tanpa mementingkan kekemasan..

p/s: Pembaharuan kadang kadang sukar diterima kerana ia bisa dianggap sebagai ancaman..tapi anggapan inilah yang bisa menghancurkan sesebuah organisasi..


Last edited by drakult on Thu 02 Jul 2009, 12:07 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 31
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 11:07 am

LoLLiPoP wrote:
mataiiii.. murah monoblok 400 tu jue... peace

kdai mna c cuding beli jue..??? murah jgak gilak... peace
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 11:52 am

drakult wrote:
tulah pasal aku ckp barang nie terlalu subjektif..tulah bagus kita kumpul suma maklumat dan idea masing masing serta knowledge yang kamurang ada..trus kita jumpa mija bulat..tapi klu blh suma admin dan moderator dan penilai dpt hadir..jadi kata putus dapat tercapai..jgn dtg kejap salam tru duduk kerusi pun belum panas trus chow..

p/s : fred len kali jgn dulu ko chow bah..bincang bincang dulu kita cara mo kasi MANTAP VCS..sambil minum kupi tarik dan sigupan.. beer


alah kenala faham bro,keta aku kan rusak pas 2 mekanik 2 esoknya da nak blk semporna,jd sapa lg aku nak suruh buat?aku bukan loaded punya org mau antar2 p kadai...kamu ckp faham,tp mcm xfaham pula.. heran...
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 11:56 am

myvi wrote:
kalau blaster kereta tu msti la sound nya kira mcm SPL pnya,bunyi paling penting,kedua display la....takan maw display playwood papan untuk mid kan........tulah namanya blaster....klu SQ tu bkn blaster suda tu....SQ tu untuk siuk2 dalam jak bha.....hehehehehehe....
nie pndapat aku jak bha nie.... peace

lain ko ni juh,mcm ko menguluk2,mantang2 da berjaya jadi mau kasi buruk2 keta org yg pakai display playwood la?kami xmampu juh,bkn mcm kamu k....terasa aku juh,mentang2 aku display aku playwood,jadi ko banga la display ko pakai fiber?parak ko skrg juh,xingat kwn....
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 12:06 pm

fred_N/A wrote:
drakult wrote:
tulah pasal aku ckp barang nie terlalu subjektif..tulah bagus kita kumpul suma maklumat dan idea masing masing serta knowledge yang kamurang ada..trus kita jumpa mija bulat..tapi klu blh suma admin dan moderator dan penilai dpt hadir..jadi kata putus dapat tercapai..jgn dtg kejap salam tru duduk kerusi pun belum panas trus chow..

p/s : fred len kali jgn dulu ko chow bah..bincang bincang dulu kita cara mo kasi MANTAP VCS..sambil minum kupi tarik dan sigupan.. beer


alah kenala faham bro,keta aku kan rusak pas 2 mekanik 2 esoknya da nak blk semporna,jd sapa lg aku nak suruh buat?aku bukan loaded punya org mau antar2 p kadai...kamu ckp faham,tp mcm xfaham pula.. heran...

heran sia.. ketawa berabis

ok bah tue ju..harap TT akan dtg ko dpt bagi komitmen lah ju..barulah kami boleh faham ju..ni lama sudah ko nda join TT..jgn ko gitu bah..cepat btl ko mo merajuk..nanti aku belanja ko chicken chop sampul simba..wakakakakaa..
Back to top Go down
fred_N/A
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 438
Age : 32
Car : iswara king
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 12:34 pm

drakult wrote:
fred_N/A wrote:
drakult wrote:
tulah pasal aku ckp barang nie terlalu subjektif..tulah bagus kita kumpul suma maklumat dan idea masing masing serta knowledge yang kamurang ada..trus kita jumpa mija bulat..tapi klu blh suma admin dan moderator dan penilai dpt hadir..jadi kata putus dapat tercapai..jgn dtg kejap salam tru duduk kerusi pun belum panas trus chow..

p/s : fred len kali jgn dulu ko chow bah..bincang bincang dulu kita cara mo kasi MANTAP VCS..sambil minum kupi tarik dan sigupan.. beer


alah kenala faham bro,keta aku kan rusak pas 2 mekanik 2 esoknya da nak blk semporna,jd sapa lg aku nak suruh buat?aku bukan loaded punya org mau antar2 p kadai...kamu ckp faham,tp mcm xfaham pula.. heran...

heran sia.. ketawa berabis

ok bah tue ju..harap TT akan dtg ko dpt bagi komitmen lah ju..barulah kami boleh faham ju..ni lama sudah ko nda join TT..jgn ko gitu bah..cepat btl ko mo merajuk..nanti aku belanja ko chicken chop sampul simba..wakakakakaa..

mana ada merajuk juh.ok ba sia....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 2:46 pm

hairan sia kamurang ni.. palan2 kio
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 4:08 pm

topik apa nie??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 4:49 pm

topik yg dirugul... hoho
Back to top Go down
myvi
Sabah Sound Community
Sabah Sound Community
avatar

Number of posts : 2228
Age : 28
Car : myvi
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 7:51 pm

fred_N/A wrote:
myvi wrote:
kalau blaster kereta tu msti la sound nya kira mcm SPL pnya,bunyi paling penting,kedua display la....takan maw display playwood papan untuk mid kan........tulah namanya blaster....klu SQ tu bkn blaster suda tu....SQ tu untuk siuk2 dalam jak bha.....hehehehehehe....
nie pndapat aku jak bha nie.... peace

lain ko ni juh,mcm ko menguluk2,mantang2 da berjaya jadi mau kasi buruk2 keta org yg pakai display playwood la?kami xmampu juh,bkn mcm kamu k....terasa aku juh,mentang2 aku display aku playwood,jadi ko banga la display ko pakai fiber?parak ko skrg juh,xingat kwn....

astaga,manada mguluk....ko nie....kan untuk menepati motto vcs...hanya pndapat aku jak bha....
ko nie sama2 jg kita main sound....manada aku mguluk sepa2....ndak pun aku berbangga jue.....malah aku terkilan sbb ko ndak men sound uda...ndada suda tt sound mcm dulu..... lek la kan....takan bg pndapat pun kna sound....bgus aku diam2 law gnie...huhu.....bgus jadi piannnnnnnn....... dance
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Thu 02 Jul 2009, 8:00 pm

jgn diam2..karang makan dalam..klu ada yang mau di suarakan..kita suarakan..klu ada yang nda puashati..cakap saja..baru kita bole tahu..

PS: andy ko rindu ka nie dengan abang piannn ko???? smile
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Fri 03 Jul 2009, 4:13 am

mataiiiiiiiiiii sepa sound ko andy..?? bagus ko jilat ketiak c piannnnnnnnnsss..wakakakakaaa..bagi sajabah pendapat ko..manatau ramai menyokong..bolehlah diguna pakai pendapat ko tue..share share knowledge bah..ko tau lah kan aku nie newbie.. beer
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Fri 03 Jul 2009, 8:46 am

bah bila kita bersatu kembali sama saudara kita piaaaaaaannnnnnnnnnnnn jalinkan hubungan yang hambar kembali ceria bersama ssiiiiioooooolllllllllloooooooonnnnnnnnn peace
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Sat 04 Jul 2009, 10:46 am

buduhhhhhh kamurang ni,.....

klu kamu rindu sama abang ALPIAN @$%& kamu tuh....,

nah, jgn dikasi lama, kita anjur TT Borot Simba Kedamaian Berdarah sama durang...

amaciiiiaaaammmmmmmmm..... matai ketawa berabis
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Sat 04 Jul 2009, 10:48 am

buduhhhhhhhh taip kailan pun kana tapis kah.... ketawa berabis
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Sat 04 Jul 2009, 10:49 am

aikkkk, masi jugakk????

nahhhh SIOL LOON ..... !!!!!!!!!!!!!!! matai
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Sat 04 Jul 2009, 6:16 pm

wakakakakakakakakaka paluiiiii pisang
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   Mon 06 Jul 2009, 10:38 pm

apa kaini
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Guideline Untuk BLASTER   

Back to top Go down
 
Guideline Untuk BLASTER
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: