HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 1:42 am

wakakakakaa..mcm pula ko tiap2 minggu atau tiap2 hari dtg tt kan?? wakakaa..disebalik kebodohan ko nie ada kelucuan juga..wakakaaa..sori boy..aku bukan ketua admin mo delete account ko ok..ko juga ckp bukan ada gaji jadi admin nie..klu ko mo aku hebat utk delete ko bayarlah masa yang aku buang reply posting bodoh ko nie..wakakakaa..klu anjing kurap tatap berkurap juga bah..aku ndakan suka hati maki org boy..ko tue yg teda adat..jrg dtg tt tapi menyalak mcm tenggiling satu kaki..wakakakaa..sorrylah boy klu ko mau aku tulis ko babi aku boleh tulis..klu ko makan babi bagus ko operate muka mu tue jadi BABI..wakakakaaa..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 11:27 am

lawalah... dalam keadaan begini org yg berkenaan jak ketawa tinguk terlepas dari masalah ni... ketawala macam nda biasa kan pas masalah sama org... hihi bah jangan dikasi lama....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 3:03 pm

kita menegur bukan semestinya kita mencari kesalahan,
kita marah bukan semestinya kita membenci,


pasal admin tue..nda timbul masalah sapa yang pigang..active atau dan active..kelebihan admin no1 adalah button DELETE saja..tue saja..aku klu nda aktif aku nda datang tt,aku nda masuk forum..tapi tiap2 hari aku masuk forum..ada tt aku datang..kecuali ada halangan..aku ada keluarga aku,aku ada benda yang mau di bayar bulan2, aku kena cari duit..jadi faham2 saja lah..banyak juga topic2 yang berguna aku post untuk kita share bersama..

klu betul mau share password napa dorang shah,bik ulik,codeng dan member2 yang lain mengadu dengan aku pasal admin masa TT d sadong..dorang yang mau aku pegang balik tue password..kalau mau kepastian,tanya lah dorang balik..pegang adminNO1 bukan juga dapat royalty klu pegang tue password..klu dapat aku nda juga mau share password..biar aku sorang saja yang pegang..aku bukan gila kuasa..


tutup cerita..

2. Sekiranya topic yang dibuka boleh menimbulkan keresahan atau kemarahan sesetengah pihak serta mengugat kestabilan forum, pihak kami tidak akan teragak-agak untuk menutup atau membuang terus topic berkenaan tanpa sebarang notis rasmi(miey_kitty sila ambil perhatian)

nda payah kita salah menyalah..biar orang nda respek aku..yang penting aku respek orang..biar orang cakap bekalang..yang penting aku ttp juga berkawan..mataipan emosi juga aku nie... hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 4:50 pm

vip_user wrote:
kita menegur bukan semestinya kita mencari kesalahan,
kita marah bukan semestinya kita membenci,


pasal admin tue..nda timbul masalah sapa yang pigang..active atau dan active..kelebihan admin no1 adalah button DELETE saja..tue saja..aku klu nda aktif aku nda datang tt,aku nda masuk forum..tapi tiap2 hari aku masuk forum..ada tt aku datang..kecuali ada halangan..aku ada keluarga aku,aku ada benda yang mau di bayar bulan2, aku kena cari duit..jadi faham2 saja lah..banyak juga topic2 yang berguna aku post untuk kita share bersama..

klu betul mau share password napa dorang shah,bik ulik,codeng dan member2 yang lain mengadu dengan aku pasal admin masa TT d sadong..dorang yang mau aku pegang balik tue password..kalau mau kepastian,tanya lah dorang balik..pegang adminNO1 bukan juga dapat royalty klu pegang tue password..klu dapat aku nda juga mau share password..biar aku sorang saja yang pegang..aku bukan gila kuasa..


tutup cerita..

2. Sekiranya topic yang dibuka boleh menimbulkan keresahan atau kemarahan sesetengah pihak serta mengugat kestabilan forum, pihak kami tidak akan teragak-agak untuk menutup atau membuang terus topic berkenaan tanpa sebarang notis rasmi(miey_kitty sila ambil perhatian)

nda payah kita salah menyalah..biar orang nda respek aku..yang penting aku respek orang..biar orang cakap bekalang..yang penting aku ttp juga berkawan..mataipan emosi juga aku nie... hihi

wahhhh nampaknya ko masi nda faham ni vip_user... tujuan memegang nick tu bukan pasal ko gila kuasa atau aku gila kuasa.. tujuannya untuk prevent harrassment atau attack dari mana2 org yang nda suka ni forum... ko dah cakap pasal ko mau tegur admin yang buat hal didalam ni... ko ada buat kah?? kenapa ko nda buat?? sampai forum rosak?? gini??

kalau pasal tt datang nda dtg suma org pun ada masalah sendiri... ko kan lagi ada keluarga, aku pun ada keluarga... mmg pigang tu nick bukan dapat royalti... sekurang2nya nick tu boleh berbuat sesuatu yang nick biasa nda boleh buat... CONTOH MACAM BIG ULIK (kalau ko nda faham lah ok vip) DIA DELETE OR STRIP ADMIN MANTAN SBB BUAT HAL DALAM NI. DAN AUTOMATIK ADA TIMBUL MASALAH SEBAB SUMA ADMIN BOLEH CEK SEPA YANG BUAT KERJA OK. CUBA KALAU NICK "ADMIN" YANG BUAT. KO RASA WUJUDKAH HENTAM MENGHENTAM NI???

kalau betul TT sadung kamu tu, macam ko cakap (klu betul mau share password napa dorang shah,bik ulik,codeng dan member2 yang lain mengadu dengan aku pasal admin masa TT d sadong..dorang yang mau aku pegang balik tue password..) jadi maksudnya kamu ada bercerita lah kunun pasal ni nick.. jadi automatik kamu hantam aku dari belakang lah ni.... bah jangan dikasi lama boy kasi jadi... face to face kita.... nda siok cerita begini... makin lama makin banyak cerita tahyul ko ni... bagus kamu birakk lah semua kalau betul ada wujud tt pasal admin kamu ni

ko pass skrg pun nick tu ndada guna jugak suma org tau sudah ni hal... ko pas pun ndada org mau... lawalah boy... segala usaha aku kasi naik ni forum ko nda pandang??? ok bah... segala masalah permusuhan ni forum dgn forum lain aku kasi slow bah... drg miey_kitty, drg ulik, devious suma tarik org asal dari mana boy?? ok bah tu boy

bah jangan kasi lama boy kuar kita ni malam ramai2 cerita... makin lama kita cerita begini ketara betul macam pondan berhantam di forum jak... kuar bah kita minum kopi... aturrrr
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 5:07 pm

VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 5:34 pm

bah lepak bah kita bincang ni hal... dah setel kah nda ndada guna lagi stay di forum ni...
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 38
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 5:44 pm

saya buli join kah tt admin saja nie?mahu juga tahu pasal perkembangan semasa?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 10:55 pm

aku pun heran dan sekarang masi heran kenapa ko nda faham.. ada lagi aku dgr cerita pasal time aku pigang tampuk kuasa ADMIN (F.U.C.K!!!) suma yang aku kasi naik ko nda setuju.... skrg aku kasi hurai kenapa, prospek org2 yang aku kasi naik pigi admin yang baru harini aku dapat cerita ko nda setuju boy...

1. Big_ulik... aku yang kasi naik dia sbb dia ada potensi dalam suma peringkat... STOC sepa yang kasi masuk???

2. She_devil... aku lantik sebagai wakil keningau... TLC sepa kasi masuk??

3. kodekchiwa/leman81... drg wakil tawau... ko rasa pipercross senang2 kah masuk vcs ni?

4. Miey_kitty.. geng crown.. lepas dia co-joint vcs dgn crown, masi ada masalah kah dgn org2 crown?? aku kenal miey_kitty masa di sio-loon.. aku belum kena banned disana sampai skrg bahkan aku masi kuar minum sama2 drg kewlone, dea_les sbb aku kuar dari sana aku ndada masalah.. si miey ni ada prospek mengetengahkan vcs di KM dan kudat... wakil media...

nama2 diatas aku kasi up time aku lah kunun macam setaik ketua vcs...

moderator...

1.Avun... suma nampak kerja avun, komitmen dia....

2.Rex_ecutor... jangan cakaplah...

3. Devious... kaki blast autoshow... adakah keta2 vcs sebelum ni masuk autoshow sebelum codeng aktif? beliau saja rajin masuk soundblast turun dari sandakan pakai sticker vcs yang kamu banggga2kan..... yang admin lain itu bukan kerja aku... kalau ko bilang atau tuduh itu kerja aku, lain masalah suda...

jadi dgn ini, dgn ikhlas hati, aku kuar dari administrator group kamu ni.... aku ndada kena mengena lagi dgn development, tarik org masuk kelab kamu ni atau yg sewaktu dgnnya.. penat jak berhujah, huha sana huha sini... bukan dapat royalti... penat jak berusaha...

atur kamu.. wassalam...
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 11:02 pm

jgn gitu bha kajen.....

sedih sedih
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 11:28 pm

uina....npa suda kjadiannya nie...
xkn parah smpai bgini....
sedih sedih sedih
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 12:16 am

ni la ni makin parah aku tngok huhu....jgn hilangkan kemantapan yg sedia ada
makin hari2 VCS smakin bertambah ahli lebih2 lgi d forum...huhu
kalo sorang drop aku pun ilang smngat suda ni
Back to top Go down
virgin_killer
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1372
Age : 32
Car : Mitsubishi Lancer
Registration date : 2008-09-20

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 12:43 am

tlg la kpda rkan2 sprjuangan VCS...
mna kmantapan yg mcm dlu nie... sedih
Back to top Go down
myvi
Sabah Sound Community
Sabah Sound Community
avatar

Number of posts : 2228
Age : 29
Car : myvi
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 1:59 am

apa kainie?politik ka d dalam web.....yihaaaaaaaaaaaaaa dance
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 1:45 pm

bha klu gni sdh crita nya x pdi hbs2.....

adakah memori kenangan seperti dulu d blakang Ali akan berlaku time sholong????

sama2 kita nantikan ketibaannya..... kantut la ass
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 2:51 pm

huhhh klu org lain/member br masuk ni section, terbaca posting2 kamu nih, kin malu jak.....

bgs bukak stiker, kin malu jak dijalanan klu pki ni stiker,....

semangat jak pki stiker, megah2 dgn nama VCS, mmg mantap setiap kali TT, trus konvoi....

tp apakah tanggapan org mengenai forum ini????

penuh dgn agenda yg berbau memaki hamun..... mengata2 kwn sendiri????

tuduh menuduh yg tiada kesudahannya.....

saling tuduh menuduh antara satu sama lain, mcm x pernah berjumpa pulak....

padahal kita2 lah yg sama2 menubuhkan VCS ini spi tahap skrg.....

wlupun setiap kali TT, x hal yg dibincangkan mengenai club, tp atleast TT berjalan seperti biasa....

x semestinya setiap minggu ada saja hal yg mau dibincangkan,,.....

klu ada pun hal yg mau dibincangkan, tp itu semua hangat2 T$#@ ayam saja...., hal dibincangkan separuh jalan saja, x spi habis......

klu ada sapa2 member ckp sa ketua mod, tp x guna sbb x pernah menjalankan tugas,...sa rela bg tugas ini kepada dia, krn sa mmg sentiasa sibuk dgn keja.... x masalah dgn pangkat ini......

klu ada sapa2 member yg seangkatan atau lebih tgi, sa x pernah ckp apa2, krn hak masing2, krn sa paham semua yg ada disini pun ada kerjaya masing2, bkn duduk diam2 di rmh utk jaga forum VCS ni.... x org yg sanggup x keja, semata2 menjaga forum VCS ini,... percayalah,.... klu ada TUNJUKKAN siapa org nya.....

wlupun sa jarang2 masuk forum, tp TT x ketinggalan wlupun penat bekerja, terus sahaja ke TT, klu member yg pernah paham keja sa, pahmlah tu.... TT spi subuh, blk rmh tdur 2 3 jam saja, itulah komitmen yg cuba sa tunjukkan kepada semua member, wlupun kdg2 terpaksa blk awal....

jd jgn lah kita mengata kwn kita, wlupun x aktif d forum, tp aktif d luar,....wlupun x aktif d luar, tp aktif d forum.... itu semua terpulang kpd hak masing2..... krn kita berforum, bkn ada paksaan dan bayaran....

jd semua sendiri mau pahamlah.... adakah kita ni seorg yg perfect??? setiap kali TT adakah muka kita muncul??? setiap kali ada event, adakah muka kita akan muncul???

huhhh sa pun paning sdh,setiap kali masuk forum ada saja agenda br kamu nih, yg melencong ke arah kehancuran VCS.....

mmg menghampakan..... sa brani katakan, klu sdh mcm ni, 1 hr nt akan spi jg harinya.....

sa jg brani katakan disini, hal mgu lps.... member tu ckp mau kuar VCS bukak stiker lah apa lah,...., wlupun pun bgtu sdh seminggu berlalu, sa npk keta dia masi utuh ngan stiker VCS di dpn cermin, dan stiker br VCS d cermin blakang !!!!!!!!!

mgkn kah apa yg cuba diperkatakan hanyalah luahan hati semata2 utk menarik perhatian kita semua, agar lebih peka ttg apa yg berlaku, utk diperbetulkan....

klu lah btl2 rakan kita tu, mmg x hati sama VCS, mmg stiker VCS x akan masi melekat di kereta beliau, tp spi hari ini, stiker VCS masi utuh melekat d cermin keta beliau,... jd paham2 lah.... apa disebalik maksud itu....

seperti jg rakan2 dr ranau, geng Factory.... wlupun semua sdh x aktif lg berforum, ataupun bagaimana, tp setau saya, kereta mereka semua di ranau masi utuh jg dgn stiker VCS....
cth nya seperti Mit Galant c Guy.... Ah Hoi... Satria GTi c Dan88.....

bgtu jg seperti c Lentugi....wlupun x aktif berforum, stiker sdh bukak krn mmg kaki sukat2, x mau memburukkan nama VCS.... tp skali skala dia trn jg p TT klu ada kelapangan.....adakah itu menjadi masalah??? x stiker x buli join sdh VCS??? bagaimana kereta Myvi br c Guy??? mestikah lekat stiker VCS br buli join TT????

sa pun x tau mau ckp apa sdh, disini sa x mau sesiapa terasa apa yg sa cuba perkatakan, krn ini hanya luahan pendapat hati sa sendiri,....

x kena mengena utk memburukkan kwn2 yg lain....krn semenjak 2 menjak ni, mmg VCS ada perubahan, tp bkn perubahan ke dpn, tp perubahan ke BELAKANG....

skrg masing2 mau ingat diri sendiri.... apa yg perlu dan apa yg x perlu dibuat dlm memajukan VCS ni,.... setelah bersusah payah menaikkan nama VCS setelah berpaling tadah dr siuluun...., pernahkah kelab lain berkonvoi round KK bersama 27 buah keta???? pernahkah kelab lain TT, 13 buah meja skaligus smbg???? pernahkah kelab kereta lain kasi penuh ruang parking d Tg Aru Plaza Warung selain VCS??? fikir2 lah kemantapan sebelum ini.....

sa syg dgn VCS ini, krn setelah bersusah payah sa menggulingkan siuluun dan membawa rakan2 kuar dr siuluun, dan bersama2 rakan lain menubuhkan VCS ni,...akhirnya x kejadian..... silap haribulan, kita yg diketawakan semula oleh siuluun....

nahhh fikir2 lah sendiri, sa x masalah klu bukak stiker... sbb sa x mau bangga dgn memakai stiker VCS tp forum bermasalah.... lebih baik kereta bersih tanpa apa2 stiker, tp komitmen berforum dan TT bersama VCS tetap masi ada...kerana kamu semua masi kwn sa.....



tp klu rasa2 forum VCS ni mmg x kemantapan sdh,....

sa rasa bagus kamu birak sajaaaaaaaaaaaaaa....

kantut la ass

borotttttttttttttttttttt.... lastik adeh tagapit

matai ketawa berabis

beer mabuk
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 38
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 4:06 pm

nah kan sudah street bersuara jadi apa cerita lagi skrg bila kita berubah apa street ckp memang betul takkan mahu vcs hancur !!!!!!!! peace
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 4:36 pm

hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 7:35 pm

codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 30
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 8:33 pm

bila la pergaduhan ni mau selesai.... makin lama.. makin banyak masalah.. br selesai kes satu.. ada lg kes dtg... lama2... btl mcm c borot ckp... hancur la club kita... bgs kita bw berbincang... ks selesaikan masalah ni.... duduk satu meja... face to face... sana la ckp semua... ndak paya mau d forum... ini untuk kebaikan kita besama... silap2 member lain nampak kita sama2 bergaduh dlm sini... hancur semangat drg dr VCS...

sekarang Vcs bopot bersemangat manaikan nama vcs d area bofot, kuala penyu, spitang... wat if drg nampak pergaduhan kita.... ndak drg terkejut n hilang semangat... drg akan ingat vcs ni akan berpecah....

kita fikirkan la kebaikan kita bersama... hentikan semua ini... sepa yg ada masalah.. time tt dtg... bincang trus... orite kwn2 ku... kita sama2 kwn, sama2 p tt.. sama2 kunbui.. sama2 gelak ketawa.. ingat lg kamu FIRST FAMILY DAY VCS... itu yg kita cari.. semua pun enjoy... ketawa2 sampai mau muntah... kuar asma... terbirak birak d laut... bernyanyi nyanyi sama2 menyanyikan lagu ramla ram.... yihaaaaa... I MISS THOSE TIME... DONT U ALL MISS IT??????

kata2 akhir... JAN BIAR HIDUP ANDA DISELUBUNGI DENGAN MISTERI.....
dance
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 9:12 pm

ni kali lah borottttttttttttttttttttt......... matai ketawa berabis beer
Back to top Go down
myvi
Sabah Sound Community
Sabah Sound Community
avatar

Number of posts : 2228
Age : 29
Car : myvi
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 10:04 pm

Street_Mover wrote:
bha klu gni sdh crita nya x pdi hbs2.....

adakah memori kenangan seperti dulu d blakang Ali akan berlaku time sholong????

sama2 kita nantikan ketibaannya..... kantut la ass

sya suda...anda bila lagi????? peace
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Fri 10 Jul 2009, 10:32 pm

myvi wrote:
Street_Mover wrote:
bha klu gni sdh crita nya x pdi hbs2.....

adakah memori kenangan seperti dulu d blakang Ali akan berlaku time sholong????

sama2 kita nantikan ketibaannya..... kantut la ass

sya suda...anda bila lagi????? peace

nahhhhhhhh wlupun ko x time dizaman kegemilangan di Ali tu......

tp skrg ko sdh......., lawala , lg awal bertindak.... peace

bha napa x panggil2, sa tlg jugak ko, kasi sdh tuh,.... matai ketawa berabis
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 12:31 am

vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

boi sepa "KAMU" yg ko maksudkan nie?? ko nda bermuka muka kah?? siok nie posting ko klu aku quote pergi luar kan..biar suma insan insan teraniaya baca posting nie..yiha!!..

jgn ikut sedap hati jak posting benda yg boleh kasih hancur badan sendiri..adeh..MANTAP ni JO!!! betul MANTAP..hu hu hu..MANTAP!!!?!!!.. hihi
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 3:23 am

btul kata abg street kita tu.....kalo VCS dri area lain tau ni kejadian
aku brani ckp durang pn akn ilang smngat....tkkn kita mo tngok smpai jdik gitu...
dlm saat genting mcm ni presiden VCS perlu memainkan peranan penting
menangani dengan bijak....sudah tiba masanya anda bertindak kepada
sesiapa yg berkenaan tu btlah kerja anda kalo mahu kasi selamat ni VCS....
kalo hri2 kita asyik posting bnda yg sama ja apa pun tarak jdi.....
keadaan skrg makin keruh dan smakin keruh...jernihkan lah semula seperti dulu
sygkan VCS.......kalo org2 sebelah dapat tahu bgini kejadian mataiiii kena kasi ketawa kita ni......so pls UNITE!!!!!!!!!!!!!


VCS CLUB ADVISOR peace
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 6:01 am

[i]mataiiiiiiiiiiiiiiiiii sampai jam berapa kami tunggu admin dtg sampai kami2 birak2 makan mi goreng mamak tadi............ huhuhuhuhu

bah jangan dikasi lama... jangan biarkan diri anda diselubingi misteri............

pukitaiii sepa up aku pi admin lagi ni?? kantut la aku ndamau join dah kelab vip ni siiiiittt men.... wakakakaka nasiblah aku minum ni malam hepi jugak sikit kalau nda masalah besar tu dimana jua anda berada kanak2 tanpa ic ada disekeliling anda........

jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............
ketawa berabis
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 6:05 am

vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

bah kasi up nama2 yang terlibat senang diatur baituuuuuuuuuuuuu yihaaaa... kalau nda betul, siap!!! ayau na kau biaan mu mahibuk aja.... miatai na kau utu aun bah iskil mo kariii ikau yan batak2 kiangug........

kalau betul, jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pisang
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 11:20 am

drakult wrote:
vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

boi sepa "KAMU" yg ko maksudkan nie?? ko nda bermuka muka kah?? siok nie posting ko klu aku quote pergi luar kan..biar suma insan insan teraniaya baca posting nie..yiha!!..

jgn ikut sedap hati jak posting benda yg boleh kasih hancur badan sendiri..adeh..MANTAP ni JO!!! betul MANTAP..hu hu hu..MANTAP!!!?!!!.. hihi

hahah..napa boss..terasa ka???

mcm lain saja posting hancur badan sendiri...

ko ingat nie tembikai ka senang2 mau kasi hancul nah..

jgn skarang mau menuduh aku sorang..mana sudah orang2 yang yang pandai cakap belakang tue..

napa dorang nda berani bersuara..

napa masa TT d sadong baru aku tau cerita..

hihi hihi hihi hihi hihi hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 11:32 am

LoLLiPoP wrote:
vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

bah kasi up nama2 yang terlibat senang diatur baituuuuuuuuuuuuu yihaaaa... kalau nda betul, siap!!! ayau na kau biaan mu mahibuk aja.... miatai na kau utu aun bah iskil mo kariii ikau yan batak2 kiangug........

kalau betul, jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pisang

kau tanya lah kawan2 ko yang suka beromong2 kosong tue..

yang suka menyindir2 orang..yang suka bermuka2..

ko baca lah balik apa maksud topic nie di buka..

cuba klik sini

aku bukan mau cakap kosong..tapi aku cakap ikut hati aku..

biar cakap terus terang..jgn bedepan mcm tikus kesejukan..

belakang bukan main cakap kawan sendiri..

PS: aku minta maaf klu aku terkasar bahasa..
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 12:02 pm

vip_user wrote:
drakult wrote:
vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

boi sepa "KAMU" yg ko maksudkan nie?? ko nda bermuka muka kah?? siok nie posting ko klu aku quote pergi luar kan..biar suma insan insan teraniaya baca posting nie..yiha!!..

jgn ikut sedap hati jak posting benda yg boleh kasih hancur badan sendiri..adeh..MANTAP ni JO!!! betul MANTAP..hu hu hu..MANTAP!!!?!!!.. hihi

hahah..napa boss..terasa ka???

mcm lain saja posting hancur badan sendiri...

ko ingat nie tembikai ka senang2 mau kasi hancul nah..

jgn skarang mau menuduh aku sorang..mana sudah orang2 yang yang pandai cakap belakang tue..

napa dorang nda berani bersuara..

napa masa TT d sadong baru aku tau cerita..

hihi hihi hihi hihi hihi hihi

aku nda terasa bossku..cuma aku manas kerana ko talugung dan kekilian ko yang saban hari menjelekkan keadaan yang sudah sedia jelek..aku rasa ko kili sudah bah nie sbb ramai kawan kawan ko berpaling tadah sama ko kan?? kekekeee..sampai masalah peribadi ko pun blh tempias sama rakan rakan VCS..ko tau juga sepa kan?? mau aku sebut durang satu satu?? hihi

jgn lah ko kasi besar TT sadong tue..kenapa?? ko mau kasi bergaduh aku sama c wan kah?? ko silap boi..ko kili sudha nie..kalah kalah budak hisap syabu..kenapa?? klu c wan ada masalah ko yang di depan tolong dia kah?? ko bagi dia duit kah?? ko kasi makan dia kah?? atau ko yang ckp belakang dia sambil tersenyum dgn mata sipit mu itu?? atau ko yang tabakbelakang dia dgn aturan projek luar kamu tue?? atau ko lah kawan bila senang sama sama bila susah sana ko di pisuk pisuk timbunan pokok ara.. hihi

kenapa ko mau kasi bergaduh c wan sama rakan rakan VCS lain kah?? wakakakaa..lucu bah ko nie boi..ko cari alibi jak bah nie kan supaya ko lincah mcm ulal.. hihi hahaa..gini kah gaya ketua ADMIN?? wakaakaa..peranan yang kasi hancur saja..wakakakaa..nda habis habis dgn bisa yang boleh membinasakan..bagus ko birak klu mcm nie..wakakakaa..malu ko boi sama VCS VCS yg lain..sedarlah ko sebelum terlambat.. hihi

tapi betul boi ko nie mcm kili sudha bah aku tgk..bagus ko pergi berubat lah di kampung..jgn sampai diri ko rosak dan terlambat.. hihi ko bukan tembikai..tapi klu mau jadi punching bag boleh di atur baitu..kasi tau jak ah..jadi gentleman kita ah..nda payah pakai org luar sampai time tt pun ada askar ikut.. hihi
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 12:20 pm

vip_user wrote:
LoLLiPoP wrote:
vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

bah kasi up nama2 yang terlibat senang diatur baituuuuuuuuuuuuu yihaaaa... kalau nda betul, siap!!! ayau na kau biaan mu mahibuk aja.... miatai na kau utu aun bah iskil mo kariii ikau yan batak2 kiangug........

kalau betul, jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pisang

kau tanya lah kawan2 ko yang suka beromong2 kosong tue..

yang suka menyindir2 orang..yang suka bermuka2..

ko baca lah balik apa maksud topic nie di buka..

cuba klik sini

aku bukan mau cakap kosong..tapi aku cakap ikut hati aku..

biar cakap terus terang..jgn bedepan mcm tikus kesejukan..

belakang bukan main cakap kawan sendiri..

PS: aku minta maaf klu aku terkasar bahasa..

adeh skng nie ko mo kasi gaduh lagi c codeng sama c wan?? wakakakaaa..apa bah niat ko nie boi ulal?? jgn jadi firestarter..nanti diri ko terbakar sendiri menyesal nda sudha ko..napa dgn cara ko nie ko boleh dpt balik zaman kegemilangan ko dulu kah time masih ramai kawan kawan follow ko..jgn silap boi..makin ramai benci.. hihi makin ramai ckp belakang ko TERMASUK AKU!!! hihi ya aku memang suka ckp belakang..KENAPA?? ko ada masalah kah?? aku memang akan ckp belakang org yang betul betul kili dan kuat makan dalam dan lincah seperti ulal..

suma manusia biasa ckp belakang bah boi..tapi keikhlasaan utk berkawan tue masih ada..manusia biasa kan..mcm c kajja boi ckp..suma nda sempurna..napa ko nda jawab soalan aku?? ko nda ckp belakang c wan kah?? hihi ko nda tabakbelakang c wan kah?? hihi

sudah lah boi..klu ko ada masalah dgn posting wan jgn ko mo kasi babit org lain..jgn ko jadi pundan mo kasi bergaduh org lain.. hihi terus terang aku ckp boi..aku nda setuju ko jadi ketua ADMIN nie..bagus aku direct ckp bah kan daripada aku main sindir sindir bukan juga kena faham hihi..bagus ko letak jawatan lah..bagus ko bagi password tue sama ADMIN ADMIN yg layak..bagus ko slowdown lah..cool cool dulu ko..kasi tukar dulu kulit ulal mu itu..bru ko menjelma balik..jgn lupa antaki sampai subuh ah.. ketawa berabis
Back to top Go down
LibraAngel
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1054
Age : 31
Car : Proton Waja
Registration date : 2008-11-03

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 12:35 pm

hmm.. gini pula vcs skg a... sedih aku tgk.. ndak tau pa mau jd pas ni... bole settle ka ni suma abg2 vcs???? (abg miey, abg codeng, abg lolli, abg shah, abg boi vip, n suma abg2 admin yg aku respect...) sedih
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 12:39 pm

drakult wrote:
vip_user wrote:
drakult wrote:
vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

boi sepa "KAMU" yg ko maksudkan nie?? ko nda bermuka muka kah?? siok nie posting ko klu aku quote pergi luar kan..biar suma insan insan teraniaya baca posting nie..yiha!!..

jgn ikut sedap hati jak posting benda yg boleh kasih hancur badan sendiri..adeh..MANTAP ni JO!!! betul MANTAP..hu hu hu..MANTAP!!!?!!!.. hihi

hahah..napa boss..terasa ka???

mcm lain saja posting hancur badan sendiri...

ko ingat nie tembikai ka senang2 mau kasi hancul nah..

jgn skarang mau menuduh aku sorang..mana sudah orang2 yang yang pandai cakap belakang tue..

napa dorang nda berani bersuara..

napa masa TT d sadong baru aku tau cerita..

hihi hihi hihi hihi hihi hihi

aku nda terasa bossku..cuma aku manas kerana ko talugung dan kekilian ko yang saban hari menjelekkan keadaan yang sudah sedia jelek..aku rasa ko kili sudah bah nie sbb ramai kawan kawan ko berpaling tadah sama ko kan?? kekekeee..sampai masalah peribadi ko pun blh tempias sama rakan rakan VCS..ko tau juga sepa kan?? mau aku sebut durang satu satu?? hihi

jgn lah ko kasi besar TT sadong tue..kenapa?? ko mau kasi bergaduh aku sama c wan kah?? ko silap boi..ko kili sudha nie..kalah kalah budak hisap syabu..kenapa?? klu c wan ada masalah ko yang di depan tolong dia kah?? ko bagi dia duit kah?? ko kasi makan dia kah?? atau ko yang ckp belakang dia sambil tersenyum dgn mata sipit mu itu?? atau ko yang tabakbelakang dia dgn aturan projek luar kamu tue?? atau ko lah kawan bila senang sama sama bila susah sana ko di pisuk pisuk timbunan pokok ara.. hihi

kenapa ko mau kasi bergaduh c wan sama rakan rakan VCS lain kah?? wakakakaa..lucu bah ko nie boi..ko cari alibi jak bah nie kan supaya ko lincah mcm ulal.. hihi hahaa..gini kah gaya ketua ADMIN?? wakaakaa..peranan yang kasi hancur saja..wakakakaa..nda habis habis dgn bisa yang boleh membinasakan..bagus ko birak klu mcm nie..wakakakaa..malu ko boi sama VCS VCS yg lain..sedarlah ko sebelum terlambat.. hihi

tapi betul boi ko nie mcm kili sudha bah aku tgk..bagus ko pergi berubat lah di kampung..jgn sampai diri ko rosak dan terlambat.. hihi ko bukan tembikai..tapi klu mau jadi punching bag boleh di atur baitu..kasi tau jak ah..jadi gentleman kita ah..nda payah pakai org luar sampai time tt pun ada askar ikut.. hihi

hahahahaha.....aku bukan jenis yang banyak cakap..tapi teda isi..

sudahlah..nda juga guna kita berteka bermasam muka..

sapa makan cili..dia terasa pedas..

aku minta maaf lah klu selama ini aku kasi hancur nie vcs..

hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 12:43 pm

drakult wrote:
vip_user wrote:
LoLLiPoP wrote:
vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

bah kasi up nama2 yang terlibat senang diatur baituuuuuuuuuuuuu yihaaaa... kalau nda betul, siap!!! ayau na kau biaan mu mahibuk aja.... miatai na kau utu aun bah iskil mo kariii ikau yan batak2 kiangug........

kalau betul, jangan biarkan diri anda diselubungi misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pisang

kau tanya lah kawan2 ko yang suka beromong2 kosong tue..

yang suka menyindir2 orang..yang suka bermuka2..

ko baca lah balik apa maksud topic nie di buka..

cuba klik sini

aku bukan mau cakap kosong..tapi aku cakap ikut hati aku..

biar cakap terus terang..jgn bedepan mcm tikus kesejukan..

belakang bukan main cakap kawan sendiri..

PS: aku minta maaf klu aku terkasar bahasa..

adeh skng nie ko mo kasi gaduh lagi c codeng sama c wan?? wakakakaaa..apa bah niat ko nie boi ulal?? jgn jadi firestarter..nanti diri ko terbakar sendiri menyesal nda sudha ko..napa dgn cara ko nie ko boleh dpt balik zaman kegemilangan ko dulu kah time masih ramai kawan kawan follow ko..jgn silap boi..makin ramai benci.. hihi makin ramai ckp belakang ko TERMASUK AKU!!! hihi ya aku memang suka ckp belakang..KENAPA?? ko ada masalah kah?? aku memang akan ckp belakang org yang betul betul kili dan kuat makan dalam dan lincah seperti ulal..

suma manusia biasa ckp belakang bah boi..tapi keikhlasaan utk berkawan tue masih ada..manusia biasa kan..mcm c kajja boi ckp..suma nda sempurna..napa ko nda jawab soalan aku?? ko nda ckp belakang c wan kah?? hihi ko nda tabakbelakang c wan kah?? hihi

sudah lah boi..klu ko ada masalah dgn posting wan jgn ko mo kasi babit org lain..jgn ko jadi pundan mo kasi bergaduh org lain.. hihi terus terang aku ckp boi..aku nda setuju ko jadi ketua ADMIN nie..bagus aku direct ckp bah kan daripada aku main sindir sindir bukan juga kena faham hihi..bagus ko letak jawatan lah..bagus ko bagi password tue sama ADMIN ADMIN yg layak..bagus ko slowdown lah..cool cool dulu ko..kasi tukar dulu kulit ulal mu itu..bru ko menjelma balik..jgn lupa antaki sampai subuh ah.. ketawa berabis

hahahha..aku bukan mau tuduh menuduh..tapi ini kenyataan..

nda payah lah mau lari dari kenyataan..

apa guna berkawan klu masih cakap belakang..

kita antaki sampai subuh..... hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:09 pm

vip_user wrote:
drakult wrote:
vip_user wrote:
drakult wrote:
vip_user wrote:
codeng wrote:
VCS mau ketua yg berani buat keputusan, bijak, amanah, tidak pendengki dgn kejayaan urg lain, xmembawa hal peribadi ke forum, tidak mgambil kesempatan klu buli urg 2 mjadi tauladan kpd smua n urg respek...mcm hal nie, susa jg mau cakap klu ketua admin tiada dpt duit mau jaga nie kelab, manala dia mau mjalankan tanggungjawap smpaikan member mau beli stiker VCS pun mau smpai bbulan urg ttgu2...mmg aku yg minta supaya admin ko ambik balik atas sbab2 ttntu tp biarla dgn cara urg pintar bukan mau tipu2 ckp VCS kena hack...bha susa jg, nti kita jumpala, jgn plak nti ko diam ja tahan kencing..

aku rasa posting nie tabakbelakang.com.. hihi

jgn berani cakap belakang saja..klu betul napa nda cakap depan2 saja masa wan datang TT sadong..

napa kamau semua diam..lidah tidak tekelu dan dapat berkata2..

sori lah brother..aku bukan mcm kamu yang bermuka2..

depan bukan main baik..belakang cakap juga kwan sendiri..

boi sepa "KAMU" yg ko maksudkan nie?? ko nda bermuka muka kah?? siok nie posting ko klu aku quote pergi luar kan..biar suma insan insan teraniaya baca posting nie..yiha!!..

jgn ikut sedap hati jak posting benda yg boleh kasih hancur badan sendiri..adeh..MANTAP ni JO!!! betul MANTAP..hu hu hu..MANTAP!!!?!!!.. hihi

hahah..napa boss..terasa ka???

mcm lain saja posting hancur badan sendiri...

ko ingat nie tembikai ka senang2 mau kasi hancul nah..

jgn skarang mau menuduh aku sorang..mana sudah orang2 yang yang pandai cakap belakang tue..

napa dorang nda berani bersuara..

napa masa TT d sadong baru aku tau cerita..

hihi hihi hihi hihi hihi hihi

aku nda terasa bossku..cuma aku manas kerana ko talugung dan kekilian ko yang saban hari menjelekkan keadaan yang sudah sedia jelek..aku rasa ko kili sudah bah nie sbb ramai kawan kawan ko berpaling tadah sama ko kan?? kekekeee..sampai masalah peribadi ko pun blh tempias sama rakan rakan VCS..ko tau juga sepa kan?? mau aku sebut durang satu satu?? hihi

jgn lah ko kasi besar TT sadong tue..kenapa?? ko mau kasi bergaduh aku sama c wan kah?? ko silap boi..ko kili sudha nie..kalah kalah budak hisap syabu..kenapa?? klu c wan ada masalah ko yang di depan tolong dia kah?? ko bagi dia duit kah?? ko kasi makan dia kah?? atau ko yang ckp belakang dia sambil tersenyum dgn mata sipit mu itu?? atau ko yang tabakbelakang dia dgn aturan projek luar kamu tue?? atau ko lah kawan bila senang sama sama bila susah sana ko di pisuk pisuk timbunan pokok ara.. hihi

kenapa ko mau kasi bergaduh c wan sama rakan rakan VCS lain kah?? wakakakaa..lucu bah ko nie boi..ko cari alibi jak bah nie kan supaya ko lincah mcm ulal.. hihi hahaa..gini kah gaya ketua ADMIN?? wakaakaa..peranan yang kasi hancur saja..wakakakaa..nda habis habis dgn bisa yang boleh membinasakan..bagus ko birak klu mcm nie..wakakakaa..malu ko boi sama VCS VCS yg lain..sedarlah ko sebelum terlambat.. hihi

tapi betul boi ko nie mcm kili sudha bah aku tgk..bagus ko pergi berubat lah di kampung..jgn sampai diri ko rosak dan terlambat.. hihi ko bukan tembikai..tapi klu mau jadi punching bag boleh di atur baitu..kasi tau jak ah..jadi gentleman kita ah..nda payah pakai org luar sampai time tt pun ada askar ikut.. hihi

hahahahaha.....aku bukan jenis yang banyak cakap..tapi teda isi..

sudahlah..nda juga guna kita berteka bermasam muka..

sapa makan cili..dia terasa pedas..

aku minta maaf lah klu selama ini aku kasi hancur nie vcs..

hihi hihi hihi hihi hihi hihi hihi

oh jadi ko berkira lh nie boi.. hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:16 pm

mataiii wakakakaka apa brg askar.... bah aku dgr ulik dan codeng dah menjadi isu luar dah kunun ada org mo pukul drg pasal forum palui ni... bah jangan dikasi lama urus drg kalau ada satu org yang terkena pukul pasal forum ni aku sapu dari atas sampai bawah... sorilah aku bukan kuat tapi kenyataannya kalau org ikhlas berkawan mmg ramai kawan...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:17 pm

aku bukan bekira..aku nda pernah mau bekira..melainkan orang bekira dengan aku

tapi ko cakap aku mcm tue..mcm lain aku rasa..

selagi aku bole tolong aku tolong..

klu nda dengan duit mungkin dengan tenaga..

aku minta maaflah klu aku nie tekasar bahasa..

lps aku kasi remove admin dan mod..

kamu bole lah cari admin yang betul2 bole pegang VCS
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:19 pm

awal bah boiiiiiiiiiiiiii.. hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:28 pm

ko buang jak sepa ko mau boi ko kan bolih dan ada power sama ni forum... admin aku nda minat... aku mau hal codeng sama ulik setel sama fred, mantan jak bergaduh pasal hal forum ni... kalau nda boleh setel jangan sampai aku masuk campur cari jalan penyelesaian... aku minta tolong betul2 ni... pastu buang power admin aku nda kisah, mmg aku mo kuar dari ni forum delete suma account aku..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:36 pm

aku harap kamu pilih lah sapa yang betul2 bole meneraju nie VCS..

skarang dalam perhatian hanya ada 3 orang saja kira pure vcs..

aku lepas semua jawatan yang ada d vcs..

biar ketua admin baru yang memimpin dengan cari tersendiri..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:40 pm

ketawa berabis banyak posting2 tu ko nda jawab betul2 dari mula... bah atuuuuulllllllllll
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:41 pm

hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 1:44 pm

sapa juga aku nie mau jawab semua soalan..

harap semua faham..

aku harap kamu saja yang otai2 dapat memimpin VCS dengan sebaik mungkin..

kamu semua mmg bole pegang tue jawatan..
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 2:43 pm

Miey_Kitty wrote:
btul kata abg street kita tu.....kalo VCS dri area lain tau ni kejadian
aku brani ckp durang pn akn ilang smngat....tkkn kita mo tngok smpai jdik gitu...
dlm saat genting mcm ni presiden VCS perlu memainkan peranan penting
menangani dengan bijak....sudah tiba masanya anda bertindak kepada
sesiapa yg berkenaan tu btlah kerja anda kalo mahu kasi selamat ni VCS....
kalo hri2 kita asyik posting bnda yg sama ja apa pun tarak jdi.....
keadaan skrg makin keruh dan smakin keruh...jernihkan lah semula seperti dulu
sygkan VCS.......kalo org2 sebelah dapat tahu bgini kejadian mataiiii kena kasi ketawa kita ni......so pls UNITE!!!!!!!!!!!!!


VCS CLUB ADVISOR peace

uinahhh broo.... borot ko ni,....

jgn panggil aku abg bha, ko lg tua dr aku... sbb aku masi muda, wkakakaakak

malu aku ko panggil aku abg,.... nt x chix mau sama aku lg....

matai ketawa berabis
Back to top Go down
Ju-On
VCS Newbie
VCS Newbie
avatar

Number of posts : 1696
Age : 27
Car : troli
Registration date : 2009-01-20

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sat 11 Jul 2009, 4:51 pm

jgn btengkar bha abg2 skalian..aku nda suka ni VCS mcm ni..aku maw smua mcm dulu blk...jgn jd mcm budak2 asik gadu jak...ni cuma nasihat sorg adik kpd abe2 yg ku tabik...plz k jgn bpcah gara2 hal bgini...setel hal ni dgn profesional..aku syg sm VCS ni....d sini la aku jd kili..fkr ke hadapn.... jgn cpt kcik ati mahupun cpat brputus asa.. jgn sikit2 kluar n buka stiker...tlg jgn hncurkn VCS ni k...club lain akn ktawakn kita kalu kita bpecah...sm2 kita majukn VCS ni...yg salah kita btulkn...klab kita mula sda d pandang org ramai...ramai gak user2 br dftr p forum kita ni...so tlg la k abe2 skalian...jgn bgaduh k..kita buat TT admin n mod utk setel hal mcm ni..apa yg ptt d luahkn kita luahkn smuanya k...

just my 22cent...
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sun 12 Jul 2009, 7:29 pm

Ju-On wrote:
jgn btengkar bha abg2 skalian..aku nda suka ni VCS mcm ni..aku maw smua mcm dulu blk...jgn jd mcm budak2 asik gadu jak...ni cuma nasihat sorg adik kpd abe2 yg ku tabik...plz k jgn bpcah gara2 hal bgini...setel hal ni dgn profesional..aku syg sm VCS ni....d sini la aku jd kili..fkr ke hadapn.... jgn cpt kcik ati mahupun cpat brputus asa.. jgn sikit2 kluar n buka stiker...tlg jgn hncurkn VCS ni k...club lain akn ktawakn kita kalu kita bpecah...sm2 kita majukn VCS ni...yg salah kita btulkn...klab kita mula sda d pandang org ramai...ramai gak user2 br dftr p forum kita ni...so tlg la k abe2 skalian...jgn bgaduh k..kita buat TT admin n mod utk setel hal mcm ni..apa yg ptt d luahkn kita luahkn smuanya k...

just my 22cent...


uinahhh c kili-kili ju-on ni pun pdi ckp sdh ketawa berabis

bha jgn ko byk ckp cni jak,.....

klu aku lah trip2 jd admin,....

aku mau setiap kali TT, ko mesti dtg, pastu bw ciwik2 mantap.....

tiap kali TT, aku blanjak ko minum kula jak, mkn ko byr lah sendiri..... matai

bha mcm ju-on ???? peace
Back to top Go down
benjy
Moderator
Moderator


Number of posts : 670
Age : 36
Registration date : 2008-09-11

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Sun 12 Jul 2009, 9:40 pm

mataiiii.....jadi kritikal ni tau kalau gini....bagi aku la kan...vcs ni aku join sebab aku minat sama keta² yang kena modified ni....x kira laa apa konsep pun...kira hobi la ...jadi secara x langsung boleh kasi ilang stress bagi yang banyak masalah x kira laa peribadi atau masalah keja...tapi apa yang terjadi sekarang ni bukan lagi bulih kasi lapang fikiran menikmati pemandangan indah keta² vcs yang ada....tapi macam menambahkan lagi serabut² yang ada d kepala....macam x best pula kalau gitu...napa kita x boleh have fun jak dalam forum atau time tt...x payah fikir pasal pangkat atau kuasa² yang ada atau pun yang sekadar untuk tujuan forum ni jak....x payah la mo serius sangat pasal ni bidang kuasa forum...sapa yang ada free tu jaga la...yang bz tu mo buat camana jugak kan kalau sudah x bulih d elak...semua pun mesti ada hal sendiri kan...tu hak peribadi la....x payah laa memaksa diri....macam aku la kan sebagai contoh la...nanti aku bagi contoh org lain ada lagi salah faham...huhuu...walaupun sekarang aku x aktif tapi x bemakna aku mo kuar dari vcs ni....kalau betul ada masa terluang aku akan join tt jugak...jadi tiap orang tu ada laitu alasannya yang terendiri dengan style yang tersendiri jugak...kadang² kita cakap gini orang tesilap faham...cakap gitu pun ada yang silap faham jugak....besa laaa manusia kan x lari dari salah sangka....paling senang x payah la serius sangat dengan ayat² yang kurang selesa tu...makin kita ambik serius makin betambah la masalah tu....lagi pun kta d vcs ni bukan untuk berkongsi hobi atau minat yang sama ka?????????.......iaitu KERETA.....jadi napa x FOKUS jak sama itu barang bagus yang d namakan KERETA??????....kalau teda KERETA camana mo kunbuiiiiii....huhuu~...kan senang kalau fikir itu barang bagus jak dari gaduh² sesama insan....sorry la cipp²~ sekalian....aku cuma rasa x berapa best bila tenguk gaduh² gini... peace




p/s: VCS SIPITANG kira mo plan supaya vcs yang ada d sabah ni terutama d kk turun beramai² time pesta GATA hujung bulan ni....tapi kalau gini x tau laa tecapai atau x hasrat durang yang d SIPITANG yang sungguh besar tu....sebab time tu pun aku d sana jugak....malam semalam kami ada bincang time tt d sana..... mo sambut vcs yang datang dari kk...kasi sedia parking lot yang banyak.......tapi kalau keadaan berterusan gini camana tu cip~²??????.......... peace
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   

Back to top Go down
 
Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: