HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 8:52 am

kalo kili napa x antaki sama pundan baru mantap
Back to top Go down
sHe_dEviL
VCS-TLC Partner
VCS-TLC Partner
avatar

Number of posts : 897
Age : 37
Car : v.i.v.a
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 11:28 am

Uhuuuuuuuuuuuuuuuuu.. aku nda mo kili
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 11:37 am

ass
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 11:38 am

sokong kantut la
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 12:19 pm

bagus ancakla...
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 12:50 pm

kimak lah suma!!
sial kamu..wakakakaaa..bagus kamu jilat ketiak ketua admin..wakakakakaa
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 1:00 pm

SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM

Susah sangat ka ni barang sampai maw d spam beribu ribu page??

2 kali click siap suda ba ni ... tapi spam dia maw 30000000000000000000000000000000000000000000000000 juta kali click
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 1:30 pm

kalo spam byk2 naik posting dapat apa lah?kazza hoho
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 1:38 pm

entah .. bahabak banyak bulu kali ...
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 2:09 pm

gasak ja, xda jg ketua...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 2:10 pm

ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ass
ketawa berabis
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 2:11 pm

mataiiiii apa suda jadi ni
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 2:13 pm

klu dua kali klik napa inda buat..wakakakaa..ancak butu sampai terkupas..wakakakaa..hidup si ulun..sorry im newbie..wakakakaa..birakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...wakakakakaaa..
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 2:19 pm

kalo aku taw bt lma suda aku bkin tpi aku x brani nk kacau admin panel tu
nnti lain plak jdi....kalo bab2 tmbah topik atau section tu aku taw le hehehe
huhu kasi jdi sija lah dripada kta bromongan kosong pisang
lama2 kalo dibiarkan jdi forum jiwang.org plak matai

sama2 majukan VCS sokong
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 2:19 pm

gilak!!!!!!!!!!wkakakakakaa, mmg ko hibat....
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 2:22 pm

iya kajen hibat pisang wakakakaka
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 3:41 pm

Miey_Kitty wrote:
kalo aku taw bt lma suda aku bkin tpi aku x brani nk kacau admin panel tu
nnti lain plak jdi....kalo bab2 tmbah topik atau section tu aku taw le hehehe
huhu kasi jdi sija lah dripada kta bromongan kosong pisang
lama2 kalo dibiarkan jdi forum jiwang.org plak matai

sama2 majukan VCS sokong

bha jgn dikasi lama niat yg murni tuh,....

jgn malu jgn segan, buat mcm forum sendiri peace

klu malu, ini lah kejadian hangus
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 4:00 pm

borot ko ketua admin kah?? hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 4:43 pm

sebab saya bukan admin lagi ..

ko pun cakap ko taw buat tapi nda maw buat .. kenapa ? sebab admin lain punya gaji lebih besar dari ko ?? sebab tu ko nda maw buat kerja? maw kasi naik gaji?

buat apa la tu admin kalo semua nda maw tolong menolong?

bersatu kita satu .. bermusuhan antara group , layakkah kamu d panggil group?

Good Luck

best Wishes

Kazza
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 5:01 pm

betul betul...
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 5:17 pm

apa??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 5:19 pm

nie baitue..

copyrite mykazza,

buat apa la tu admin kalo semua nda maw tolong menolong
Back to top Go down
rex_ecutor
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1822
Age : 29
Car : AE100
Registration date : 2008-11-01

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 5:36 pm

sepa yg ndak tolong menolong??? peace aku ka??
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 5:41 pm

mykazza wrote:

ko pun cakap ko taw buat tapi nda maw buat .. kenapa ? sebab admin lain punya gaji lebih besar dari ko ?? sebab tu ko nda maw buat kerja? maw kasi naik gaji?

wakakaaa..teda guna buat kerja klu usaha aku selama ini dimusnahkan oleh ko dan ketua admin..wakakakakaa..dgn hanya dua klik saja hancur suma kan..kamu mimang hibat..besar bah gaji kamu tue..aku apa juga..mampu pinjam ah long jak..wakakakaa..yihaaaaaaa.. kantut la antaki dulu bah..awal bah unsubscribe dari admin..napa ketua admin nda bayar gaji ko juga kah..bah pinjam ah long lah..wakakakaaa.. pisang
Back to top Go down
darrengt
VCS ADMIN
VCS ADMIN
avatar

Number of posts : 2091
Age : 37
Car : MOVE/GL
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 5:59 pm

ini kali lah apa sudah kejadian nie ongkol2 semua? kantut la
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 6:24 pm

kazza apa maksud ko ni kasi terang dulu.... makan2 gaji ni kes lain sudah ni bukan pasal forum suda ni
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 7:10 pm

makan gaji tu cuma sebagai perumpamaan

saya tahu teda siapa yg makan gaji .. kita join pun atas suka sama suka teda paksaan

so saya keluar pun teda paksaan, cuma hati yg luka melihat member member tidak bersepakat.

Drakult :-

dari segi apa saya sudah rosakkan plan ko ? setahu saya teda siapa yg menghalang untuk ko terus berbuat apa yg telah dirancang .. saya cuma bagi cadangan .. cadangan ditolak kita ambil majority .. so tidak salah kan ? jadi terus kan usaha kamu

tetapi rancangan itu harus di simpan di dlm sebelum mengannouce kepada semua member kemudian tertunda begitu sahaja tanpa ada perubahan, ini memalukan dan memrosotkan, saya tahu seperti yg kita suda bincang kita ada komitment kita sendiri ,, tetapi kenapa perlu didedahkan kepada user user yg proses sedang dijalankan tetapi tidak ada apa apa yg berlaku ? omongan kosong? pada awalnya saya menyarankan forum d tutup(dari segi traffic untuk membuat kerja kerja pengubahsuaian, tetapi tidak .. terus di annouce kepada umum yg kita membuat perubahan? apa maksud ini kalo ia tidak berlaku ? penunutupan traffic mungkin hanya berlaku dlm 24jam atau kurang.. dan tidak membebankan mana mana pihak

. saya sedang berbincang dangan forumotion untuk mendelete user saya dari versatilecarsociety.com tetapi malangnya saya mendapat reply yg lambat

jadi siapa yg berbesar hati untuk mendelete user mykazza ini di persilakan .. sila jangan ban tetapi delete terus supaya semua posting saya yg sekuput pun turut terbuang biar pun hanya sekuput dan hanya 1% dari kebanyakkan user.

**P/s harap maaf semua logo walaupun bukan saya yg cipta tetapi saya mengunakan server saya sendiri ,dan boleh di trace terus ke account saya (server) dan ini mungkin memudaratkan saya sendiri jadi saya terpaksa delete dan menyarankan admin yg bertanggunjawab untuk mencari server seumpamanya,


Last edited by mykazza on Wed 08 Jul 2009, 7:22 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 7:17 pm

tgk usaha masing2 kalau kamu cakap admin nda bekerjasama... dalam aspek apa?? konteks apa?? buang duit saja minum kopi, duduk buang masa time tt bincang pembentukan kalau apa pun usaha cuma 2, 3 org sahaja... segala apa yg dibincang pun jadi T$#@... lu fikirlah sendiri...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 7:52 pm

dlm minum kopi saya tidak tahu .. sbab saya mmg tidak minum kopi ...

contoh dalam thread ini .. kerja tu sangat senang .. .dan idea yg bernas .. tetapi dipenuhi dengan spam .. dan cakap kosong. .. sudah fikir terlalu banyak .. dan saya sibuk membuat hal sendiri sehingga tidak cukup masa buat kerja kerja ini .. jadi baggus la saya berundur kan?

dari segi tidak berkerja sama, mungkin saya sini tidak tahu apa yg jadi d sana .. tapi saya terasa seperti kamu mengenakan antara satu pihak dengan pihak yg lain . kenapa tidak pm sahaja ? jika ada ketidakpuasan hati ? mungkin itu boleh dibawa berbincang , bukan memburukan pihak lain,
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 8:12 pm

aik apa sudah jdik ni...npa bole jdi mcm ni adehhh
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 8:29 pm

mungkin ada invidividu maybe yang nda puas hati sesama sendiri.... cakap belakang berpuak prasangka mmg suma wujud dalam komuniti nda kira ko forum kereta kereta kah forum berhamput kah, forum keluarga kah maupun peringkat kampung2.... mmg pun benda tu senang macam jugak ko cakap 2 kali klik jak mmg vanish.. macam kami ni apalah kami tau...

kalau pasal pm tu aku ni komen lah mmg nda berkesan... ramai lagi yg mengadu....

bah kasi jadi lagi tt sekali lagi, apa kamu mo buat, buat lah... apa kamu mo atur, aturlah... itupun kalau ada lagi yang mo dan boleh berbincang pasal forum ni...

banyak org lama2 dah kuar dari vcs ni.. ndatau hal persendirian kah, tabak belakangkah, puak2 kah aku pun ndatau kenapa... kita tya diri sendiri lah kenapa...

aku bukan mo antam sesiapa mahupun sokong sesiapa... kamu suma boleh lihat sendiri fasa kemajuan ni forum bermula bila?? runtuhnya bila?? naik balik bila??

bah ini num aku 0128263443 sepa yang rasa nda puas hati, keliru boleh kol atau sms... bincang pun boleh apa pun boleh.... sbb aku pun puas dah jadi pemerhati, penenang.. nikalilah dari kamu saja...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 8:38 pm

apa kamu nie..cakap sudah settle tapi masi juga mau sindir menyindir..

cakap hari tue sudah abis..ada kata sepakat..dari segi apa lagi nda puas hati..

pasal admin tue nda payah lah sibuk2 mau tau atau mau guna password..

cukup sorang saja yang pegang..klu ramai2 susah lagi..nanti belakang hari kita tuduh menuduh..

kenapa masa password hari tue di tukar..admin yang bertanggungjawab nda share kepada pemengang yang lama sepeti saya,mykazza dan eleanor..kenapa bole terjadi begini???

jgn sampai ada pihak atau individu yang mengadu pasal delete mendelete forum..

sampai ada topic yang membincangkan pasal penutupan forum...

PS:aku minta maaf klu ada terkasar bahasa..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 8:44 pm

aku yang tukar tu sbb time tu ada cabaran dari luar.... aku dah bagitau ko kan??? jadi apa lagi ko kasi up tu barang sini? bukan nya kami mo makan tu barang bukan bikin kenyang pun... mmg kami mo kasi share jugak... tapi time tu ko macamana?? ko rasa ko aktif kah?? eleanor dimana?? kazza dimana?? lagipun time tu hanya aku, codeng dan drakult saja yang aktif kasi naik topik, ubah itu, ubah ini... nda jugak kami mau tu boss ko makanlah sendiri... apa yang ko rasa sindir menyindir ni ko ada terasa kah?? bah dari saja bah boy kalau ko banned kami kah apa kalau ko rasa kami ni kasi rosak forum ko ni...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 8:49 pm

ko kestau aku sepa yang mengadu pasal tutup forum.. aku ada kasi up kah??? ko tau jugak aku yang pigang tu pwd selain ko kan... sepa yg delete forum?? sepa yang delete posting ni aku mo tanya? time aku pigang tu pasword apa yang aku buat?? apa topik org aku delete? apa posting org yang aku padam?? paling2 kes darren gaduh sama jaguar itu kes peribadi jadi aku kasi locked... skrg ni banyak dah unsur peribadi dah kuar ko plak kasi biar drg fred hantam, drg mantan hantam... suma pun hantam... sebab bila satu buat yang lain suma pun mo buat... drg tau ndada yang monitor suka2 drg jakla... jadi sekrang macamana???
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 8:58 pm

aku pun malas mo gaduh2 pasal benda ndada hasil ni... bah dari kamu jak bah tu... atulll
Back to top Go down
codeng
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4687
Age : 34
Car : kancil mata bulat
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 10:03 pm

bagus birakla kamu, pandai cakap ja...
stiker VCS ada buatka?? dulu stiker paling banyak problem...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 10:08 pm

awal bah sticker
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 11:19 pm

pasal hal hal itu saya tidak tahu , cakap yg betul mmg saya tidak tahu ada orang begaduh ka, ada org complain kena delete la.. itu saya tidak tahu menahu

tapi memang betul saya kurang aktif d dlm forum ,

tetapi ada komitment lain yg harus d selesaikan,
tetapi setahu saya hampir semua admin mempunya contact number saya , dan YM saya .,, dan selagi kamu pm YM saya saya tidak pernah miss untuk reply

hari hari saya akan online dari jam 8 pagi hingga 6 petang at lease, jadi saya di mana itu sepatutnya tidak timbul, mungkin terlalu susah untuk menanyakan .. " ehh kazza.. saya plan mau buat ... ... .. ... boleh tolang ka? " mungkini terlalu susah bagi satu satu pihak. mungkin saya terlalu lembab dalam membuat itu , sebagai contoh lolipop dan drakult meminta tolong saya menukar background kepada hitam dari pada yg original yg berdot dot gey .. ehh grey ...

dari itu saya mengaku saya terlupa sehingga berlaku satu kes dimana drakult mengingatkan saya dengan nada yg kurang menyenangkan d dlm admin forum ini , dan saya teringat semula . kemudian saya membuatnya beberapa hari berikutnya

pasal hal hal dunia maya saya akan attend dan buat selagi saya mampu, dan dari segi sticker baju , topi , spender, semua tu saya tidak tahu . mungkin iya .. lembab tapi sakap yg butul saya inda taw ...


cakap pasal birak birak.. saya belum makan taw ... saya lapar.. jadi saya mau masak maggie kari dulu ..

memang enak dimakan begitu sahaja... kalo ada bak ku teh lagi enak .. P/s Darren bila maw belanja sa bakuteh sama chicks? << sayap ayam
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Wed 08 Jul 2009, 11:35 pm

sokong bah makan ko kajja.. bukan aku mo hentam sesiapa... bercakap tu berpada jugak bah sikit.. jangan men sedap jak kan tanpa cermin diri tu kalau ada kah teda jua silap... agak2 jak bah sendiri mo ingat.. bukan pun mo bergaduh kajja boy tapi kalau ada yang mau apa salahnya jugak memberikan... panas
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 12:03 am

huhu mantap ni kali diskusi kita...semua pn trkeluar.....
so apakata kita bcak to the topik...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 12:06 am

betul juga tu ,, siapa makan cili terasa pedasnya

saya makan kari tadi .. jadi pedas dimulut masih ada

kita manusia .. memang tidak lari dari salah dan silap kalau saya sempurna saya jadi laptop suda.. brand alienware (*im a nerd)

saya tau saya ada banyak silap .. mcm mana sya suda cakap di atas .. saya ada yg saya lupa .. mungkin tidak tahu buat ,

tapi kalo saya tidak tahu buat pun saya tidak la sampai maw spam page pemberi idea tu .. atau saya cakap ,, saya tidak tahu .. cukup la .. tidak la sya maw kasi kena urang lain. sebab saya tidak suka kena gitu sebab itu saya tidak maw buat gitu sama orang lain

kita maw basmi spam , tapi ini pun mcm susah maw success sebab kita sendiri tidak pandai ubah diri untuk tidak buat spam. mcm mana maw buat orang tidak spm? ninik katam menajar anaknya bejalan lurus?

memang tidak dapat,

mcm michael jackson sakap .. tapi dia suda mati ,, dia cakap "if u wanna make the world a better place, take a look at your self and make a change" woah ~~!!!... i love you michael !!!!!!..... T.T
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 34
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 12:27 am

buang yg keruh ambik yg jernih peace
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 12:34 am

bodoh lah kau..sandi jua hidup mu nie terlalu skema shit!!..profesional lah cara ko tue kan..sampai suma mo di delete..bah bagus macam nie klu aku rasa nda puashati dgn org dlm forum nie trus aku delete suma posting yang aku copy dari internet yang byk knowledge pasal modifikasi kereta tue kan..bah admin dan moderator lain pun mari kita buat style c mykazza yg mantap nie..sialllll!!!..sama labah gaya mu nie mcm abg mu tue..teruskan niat murni ko itu..klu ko rasa cara mu itu mantap bah teruskan..lepas nie boleh lah ko kembali ke pangkal jalan..aku tau juga gaji ko tue tinggi kena bayar..nda payah lah ko kutuk kerja security aku nie kajja boi..klu sudah tinggi gaji ko tue..jadi boleh lah ko join venture buat business ah long..shit man!!..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 12:45 am

yalah sial .. cakap la sa sialll... ada saya cakap ko sial?

ada ? kalo mau memaki cari la tempat . jgn la suka suka..

skema? ya sa taw sa skema .. mungkin saya terbawa bawa.. tapi perlu ka ko cakap sa sial?? apa juga ko tidak puas hati ? saya cakap semua yg betul .. tiada yg mcm sial ,
ada sa kacau hidup ko ? hidup ko yg sial?.. ko kopy la semua dari internet lepas tu bagus sa guna google.. saya tidak pernah maki hamun ko .. saya profesional? yalah saya ni siapa juga .. spm saja.. tu pun fail...

ko salah sangka ni .. jgn mcm khinzir .. suda la buta membabi pula .. saya cakap tu cuma umpama.. sbb mmg tiada orang kena bayar untuk jadi admin/mod ni forum .. satu sin pun teda.. yg ko cakap pasal gaji ko kenapa? umur ko 25 tahun suda .. saya baru 20... lebih banyak xprience hidup , lebih xprience kerja. lebih gaji , lebih tahu dari saya ni yg bodoh .. tapi saya tidak mahu jadi bodoh sombong

bussiness .. lupakan sahaja.. omongan kosong.. apa pun tidak mampu.. makan maggie mee jak .. bangun pagi cirit birit...tapi saya tidak suka hati cakap sial ..

kalo birak ... birak ... birak .. birakk... birakkk... saja posting bagus sampai 200 juta tera byte pun tidak juga dapat modipait keta tu .. sa taw saya tidak tahu apa apa pasal kereta .. tapi sa taw kalo birak birak birak birak.. teda kemajuan tu keta tu ..
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 1:00 am

ko punya gaya dan pembawaan dlm forum tue yg mo buat org maki sama ko..ko ingat yg lain nda memaki kah?? hahahaa..sudahlah kazza..klu ko pandai sangat ko buktikan..jgn tau menyangkal mcm ko bodoh saja..yalah klu ko pandai guna google tue bagus ko layan lah google tue sampai ko terbirak birak..sorrylah jo..manas aku nie..ko ckp ko nda kacau aku kan..tapi posting ko pasal gaji tue nda bikin sakit hati kah??..napa manas ko jo pasal org spamming kah..bah ko join forum lain lah..mo juga aku tgk forum yg ko join tue ada spamming kah inda..wakakakaa....satu kali lagi aku tulis..bukan aku saturang jak yang memaki!!! jadi ko atur lah diri ko sendiri yang memang mantap dan cerdik pandai itu..yihaaaaaaa..
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 1:10 am

bukan ko makan babi kah?? ko lah babi..klu ko sedar diri ko tue underage ko pergi lah berkawan dgn geng budak sekolah..wakakaakakaaa..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 1:11 am

maki la sampai mati hidup balik pun saya nda kisah .. siapa maki saya maki la .. maki puas puas sampai makan sendiri , spamming memang tidak dapat elak .. tapi ko sendiri maw ingat la.. ko maw ka? telampau strict pakai warn system? ????? spam sama la kalo ko punya rumah mcm loji najis , ko maw? menyelam dalam tu , lepas tu orang datang rumah ko nampak najis merata rata,, orang maw datang? last last tinggal ko satu urang berenang renang. itu ko maw jadi sama ni forum?

itu saya cakap.. gaji tu saya cakap bukan pasal hidup ko yg professional , saya cakap dlm forum ni.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 1:13 am

mungkin najis telampau skema.. Mcm mana kalo TA!KKKKKKKKKKKKKKK!!! TAHiiiiiiiiiiiii ka... ShiTtttttt ka....
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 34
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 1:21 am

sudah lah kazza teda guna aku berlawan kata dgn ko nie..sbb ko nie memang bodoh..klu termakan diri sendir nda ku kisah sbb aku tau aku begini dgn org yang nda pandai hormat diri dia sendiri dan tau menyalak jak macam anjing kurap..klu ko mo rumah ko cantik bah ko jilat labah tahii babi tue suma..setahu aku forum nie setakat nie nda juga teruk bah..user user lain pandai juga menilai bah..masih juga byk user yang register bah..masih byk juga user yang aktif bah..makin kesyokan pula nampak byk user baru datang tt..nda juga durang kena tahii babi time dtg tt..nda juga durang makan tahii babi time tt..nda juga durang bau tahii babi time tt pasal lepak dlm forum nie..ko punya perasaan jak bah tue kan kili hisap batu kali sana??..wakakakaa..aku rasa ko jak yang tinggal saturang hanyut dilaut china selatan tue akibat kili berabis..wakakakaa..setahu aku isu spamming nie bukan masalah besar setakat ini..so i don't know what is your fucking problem..thanks lah puji aku profesional biarpun aku tau itu hanya satu hinaan si budak bodoh..wakakakaaa


Last edited by drakult on Thu 09 Jul 2009, 2:09 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   Thu 09 Jul 2009, 1:32 am

memang saya teda cari gaduh sama sepa sepa.. tapi siapa yg menyalak teda adat maki hamun orang lain ? mcm anjing kurap yg makan sampah ,,

saya cuma maw undur dari admin.. sebab teda gunanya .. bagus ko p masuk admin panel delete sa punya account .. baru ko hebat ..

memang ko tidak terhidu sebab .. orang datang tt ko p meja setegah ekar jauhnya .. berdiri untuk pulang.. i respect your privacy , but tt mean tt , d kejauhan memang maki hamun orang lain ko tidak dengar .. sebab ko sendiri yg membabi butakan diri sendiri ..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan   

Back to top Go down
 
Ubah agar nampak lebih MANTAP!!?!!.....Sekadar Cadangan
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: