HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 12:31 pm

untuk makluman kepada administration dan moderator VCS..aku selaku pemegang ADMIN aka No1 akan melepaskan segala tugas yang selama ini aku nda mampu lakukan dan akan membuat POLL/undian di ruang pengumuman(bermula 12/07/09 sehingga 16/07/09--12tmalam) kepada sapa yang layak untuk memegang ADMIN VCS. tujuan aku untuk melepaskan ADMIN ini untuk kebaikan kita bersama dan bole memajukan club VCS. Diharap selepas pelantikan ketua Admin yang baru nanti, akan ada XTVT yang akan di jalankan dan akan ada autoshow yang akan di adakan oleh VCS sendiri.

diharap ketua admin yang baru nanti akan dapat memikul segala tanggungjawab yang saya rasa nda mampu aku tangani selama ini. selepas perlantikan ketua admin baru nanti, saya mengharap akan ada perubahan yang bersar kepada forum yang kita sayangi ini serta kemajuan yang bole di rasai oleh semua user VCS.saya akan melepaskan semua jawatan saya termasuk nick vip_user(menjadi user biasa) termasuk tempahan sticker depan VCS.

Berkuat kuasa 12/07/2009 jam 8malam, saya akan meremove semua user admin dan moderetor dari group masing menjadi user crony.kita beri peluang kepada ketua admin yang baru nanti untuk melantik sapa yang betul2 bole memegang dan menjalankan tanggungjawab menjadi admin dan moderator VCS.Diharapa agar para user dapat memberi kerjasama yang sebaiknya kepada ketua admin yang baru nanti.

mengikut pemerhatian saya, yang layak untuk memimpin,memegang founder vcs dan kira otaimer juga dalam vcs yang banyak memberi sumbangan yang sangat besar utk kemajuan vcs seperti :--

1.Lollipop
2.drakult
3.codeng

kira dorang lah yang pencetus kemunculan VCS sehingga sekarang yang bole di kira berjaya.diharap kita dapat memberi kerja sama yang sebaik mungkin untuk ketua admin yang baru nanti

disini saya sekali lagi ingin memohon maaf sekiranya selama ini ada terkasar bahasa dan terasa hati dengan apa yang aku telah buat. walaupun ada yang tidak suka dengan gaya saya,sikap saya.saya mohon maaf sekali lagi.saya hanya manusia biasa yang nda lari dari melakukan kesilapan.

MAJULAH VCS UNTUK SEMUA

sekian, terima kasih.


regard,
vip_user aka versatilecarsociety X founder
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:21 pm

penyerahan admin aka no 1 aka founder akan dilakukan pada 16/07/2009 pada jam 12malam.segalah tugas penyelengaraan web akan di berikan kepada ketua admin yang baru nanti. D harap agar kita dapat memberi kerjasama yang sebaik mungkin dengan ketua admin baru
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:25 pm

oh time forum sudah hancur baru mo kasi lah.. hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:32 pm

hancur mcm mana???yang tahun hanya admin dan mod saja..

user crony ngam bisa baca nie..

sebarang masalah dalaman hanya admin dan mod saja yang tahu..

lagi pun ada baiknya ikut cakap ini....

bagus aku direct ckp bah kan daripada aku main sindir sindir bukan juga kena faham ..bagus ko letak jawatan lah..bagus ko bagi password tue sama ADMIN ADMIN yg layak
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:35 pm

wakakakaa..awal bah makan dalam boi.. hihi

rosak lah pasal adik ko c kazza merajuk..skng suma user complaint nda boleh logout nda boleh pm..nda hancur kah sudah forum nie?? hihi
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:41 pm

bukan makan dalam..tapi nda guna begaduh..sok lusa bejumpa..nda siok klu nda betugur..dulu kawan..pasal forum kicik punya hal mau jadi lawan..aku nda mau mcm tue..

tue hak dia..aku sendiri nda bole cakap..copyrite dia..server dia..jadi dia ada hak mau delete..

sebelum aku lepas jawatan khamis nie..segalah icon2 yang ilang akan settle aku buat..

small matter sija tue..
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:43 pm

hihi

aku pegang kata kata mu itu.. hihi atulllllllll..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:45 pm

aku ndamau apa2 pun post... TQ
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:47 pm

kicik punya hal..hihi

selepas ada ketua admin..password dan email akan aku tukar kepada ketua admin yang baru..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:48 pm

LoLLiPoP wrote:
aku ndamau apa2 pun post... TQ

jgn awal2 mengalah..

adabaiknya kita cuba dulu..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:51 pm

bukan aku mo mengalah... masalahnya ada sampai bergaduh diluar.. itu saja... mana bagus dah tinguk member berhantam pasal forum ni dibawa keluar sampai main agak2 ni.... itu yg aku nda berkenan... lagipun aku busy sama famili aku, kerja cari duit, mmg aku nda dapat fulltime tinguk forum ni...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 1:54 pm

begini lah..pasal masalah dorang codeng,big ulik,mantan dan fred..

biar aku uruskan..biar aku settlekan..

yang penting kita mau pemimpin yang bole direspect user2..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 2:01 pm

bah... aku harap jangan ada masalah... pasal ketua2 ni ko buat poll lah tapi mmg aku ndamau terlibat dah.. tq
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 2:09 pm

dalam listing aku..

lollipop
drakult
codeng

biar user vcs yang tentukan sapa yang layak..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 2:14 pm

drakult wrote:
hihi

aku pegang kata kata mu itu.. hihi atulllllllll..

job is DONE..

kick saja bha tue
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sat 11 Jul 2009, 6:21 pm

diharap para admin dan mod yang lain dapat menyurakan pendapat dan pandangan msg2..

biar semua puas hati dgn perlantikan ketua admin yang baru nanti..

supaya tidak timbul masalah dikemudian hari..
Back to top Go down
Miey_Kitty
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
Penasihat Kelab Dan Wakil Media
avatar

Number of posts : 2304
Age : 33
Car : Perodua Kancil EX660
Registration date : 2008-12-05

PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sun 12 Jul 2009, 12:06 am

emm...cm ne mo ckp ani ek....tunggu dn lihat sajalah kalo cm ni
Back to top Go down
Street_Mover
KETUA TAHAN MAKI
KETUA TAHAN MAKI
avatar

Number of posts : 1914
Age : 34
Car : kelisa
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sun 12 Jul 2009, 7:17 pm

sapa lah ketua admin br ni kunun nanti????.......

pastikan dia pdi ikut jejak simba....... peace

pastikan dia pdi berharimau...... beer

pastikan dia pdi..... lumba

pastikan dia pdi..... sigup geng

pastikan dia pdi..... dance

pastikan dia pdi..... pisang

hoho matai ketawa berabis lulus

TAPI...., pastikan dia TIDAK pdi ghaib ,,,

nanti bahaya tu klu pdi ilang2 dlm club.....

akhir skali.....

beer kita utk VCS lawala
Back to top Go down
drakult
MOD VIP STYLE
MOD VIP STYLE
avatar

Number of posts : 4846
Age : 33
Car : Kuda Putih
Registration date : 2008-09-10

PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sun 12 Jul 2009, 7:24 pm

bila ini akan berlaku?? hihi
Back to top Go down
Admin
VCS ADMIN
VCS ADMIN


Number of posts : 23
Registration date : 2008-09-09

PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   Sun 12 Jul 2009, 9:48 pm

8.49pm...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin   

Back to top Go down
 
Perlantikan Founder baru VCS Dan Lepas Jawatan Admin
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Versatile Car Society :: R3V3NG3 CR3W :: ADMIN LOUNGE-
Jump to: